Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τσαντάκιας για… «Γκίνες» στο Ηράκλειο!


BΡΕΘΗΚΑΝ 170 ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ 100 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Επί ένα ολόκληρο χρόνο, ένας νεαρός τσαντάκιας είχε γίνει ο φόβος και τρόμος των γυναικών στο Ηράκλειο Κρήτης, με τις ασύλληπτες σε έκταση «επιδόσεις» του που τον κάνουν να διεκδικεί βραβείο… «Γκίνες»! Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βάλουν τέλος στην δράση του...



...Ο 24χρονος δράστης εντοπίστηκε μετά από μακροχρόνιες έρευνες και συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ατράνταχτα πειστήρια της ενοχής του… Συνολικά, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 170 γυναικείες τσάντες, 100 πορτοφόλια, δεκάδες αστυνομικές ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες και βιβλιάρια τραπεζών, καθώς και την μοτοσικλέτα με την οποία είχε διαπράξει σωρεία αρπαγών όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και περιφερειακά!

Θύματα του νεαρού τσαντάκια ήταν κυρίως γυναίκες που κινούνταν πεζές σε κεντρικούς και απόμερους δρόμους του Ηρακλείου. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν δίσταζε να τις σύρει στον δρόμο για να καταφέρει να τους αποσπάσει την τσάντα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλες σοβαρά και άλλες πιο ελαφρά!

http://www.protothema.gr

Share on Facebook