Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Που χάθηκε αυτός βρε;"


"Υπαρχει ενας πολιτικος ο οποιος τον τελευταιο καιρο εχει ΧΑΘΕΙ απο προσωπου γης....Δεν εμφανιζετε ΠΟΥΘΕΝΑ ενω τα ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ αναφερονται σ`αυτον....υπηρξε υπουργος στο ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (αραγε επειδη ηταν "καλος" στη δουλεια του η επειδη ειχε "κολλησει" το χερι του...



στο βαζο με το "μελι" ????? ) και ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....Γιατι "κυριε" Παπανδρεου δεν καλειτε στην εξεταστικη επιτροπη και τον "κυριο" ΛΑΛΙΩΤΗ????????? ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ???? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟΥ "κυριου" ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ?????? ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ??????
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ (!!!!!!!) ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Να πω στον φίλο αναγνώστη ,ας ψάξει να βρει δήλωση του Πάγκαλου στην βουλή που είχε πει ότι: ο Λαλιώτης είναι ο ποιο πλούσιος Έλληνας βουλευτής με περιουσία που ανέρχεται στα 80 δις δραχμές. (Φτωχαδάκι δηλαδή)"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------
"Σιγα μην φωναξουν τον Λαλιωτη,αγαπητε φιλε αναγνωστη.Ετσι και φωναξουν τον Λαλιωτη γκρεμιστηκε ολο το ΠΑΣΟΚ.Γιατι το "θειον βρεφος"(το θειον υπο εξεταση)ξερει πολλα για ολους και τοτε θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.Αφηστε που ειναι γνωστες και οι φιλιες του με εκδοτικα συγκροτηματα ,οποτε ποιος θα τον καλεσει?Και κατι ...ασχετο.Συζυγος πρωην υπουργου του πασοκ,πρωτοκλασσατου(βεβαιως-βεβαιως)αλλαζε τα ακριβα ρολογια στο χερακι της σαν τσιγαρα.Καποια στιγμη,επισης,θα πρεπει να δουμε με ποια κριτηρια καποιοι/καποιες,εγιναν καθηγητες πανεπιστημιων.Με εντιμα μεσα η με......πολυ σπρωξιμο απο κομμα,συζυγο κλπ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook