Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

"Σχετικά με το ΠΑΜΕ"


"Επιτελους πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν σε αυτη τη χωρα.ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα.οι εργαζομενοι εχουν δικαιο και διεκδικουν τα δικαιωματα τους αλλα αυτο δεν τους δινει φυσικα το δικαιωμα ναπαραβιαζουν τα δικαιωματα των αλλων και στην προκειμενη...


περιπτωση το δικαιωμα των πολιτων να ταξιδεψουν στους προορισμους τους. Δε γινεται να ταλαιπωρουν τοσους ανθρωπους. Το οτι ο κοσμος παραλιγο να τους πεταξει στη θαλασσα δεν τους λεει τιποτα? Το οτι η εκτελεστικη εξουσια την οποια βριζουν τους προστατεψε ουσιαστικα σημερα απο το εξαγριωμενο πληθος δεν τους λεει τιποτα? Ο κοσμος φυσικα και καταδικασε τη σημερινη φασιστικη συμπεριφορα του ΠΑΜΕ και θα συνεχιζει να καταδικαζει παρομοιες συμπεριφορες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο το ποιος τις προκαλει. Το μονο που απεδειξαν σημερα ειναι να διασυρουν για μια ακομα φορα την ελλαδα στο εξωτερικο και να μας δειξουν ποσο ιδιοι ειναι με αυτους που βριζουν."

ενας απογοητευμενος αναγνωστης

-----------------------------------------------------------------------------------

"Συγνώμη ρε παιδιά γιατι κατηγορείτε ολοι το ΠΑΜΕ?? οι ναυτεργάτες καναν απεργία και το ΠΑΜΕ απλα τους την περιφρουρούσε. Δεν έκανε απεργία το ΠΑΜΕ.... αν θέλετε βγείτε να κατηγορήσετε τους "λεφτάδες" τους ναυτεργάτες που απεργούν γιατι θελουν 2η και 3η μερσεντές...Θα τρελαθούμε τελείως...."

Αναγνώστης...

---------------------------------------------------------------------------------

"Επιτέλους ας καταλάβουν κάποιοι πως οι απεργίες εις βάρος των συμπολιτών και των ξένων τουριστών δεν οδηγούν πουθενά. Αναλογίστηκαν ποτέ τα μέλη του ΠΑΜΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε που οδηγούν στην καταστροφή πολλές οικογνένειες και επειχηρηματίες? Ποιός θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, καταλυμάτων, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, και τον κάθε επιβάτη τραίνου και πλοίου που δεν φταίει σε τίποτα! Ποιος θα βρει δουλειά στον άνθρωπο που θα χάσει τη δουλειά του όταν απολυθεί γιατι καθυστέρησε να πάει στη δουλειά του? Ποιός θα βγάλει από την φυλακή αυτόν τον επιχειρηματία-οικογενειάρχη που έκανε δάνειο για να στήσει μια επειχήρηση που δουλεύει με τουρισμό 3-4 μήνες και φτάνει σε σημείο να μην μπορέσει να πληρώσει την δόση του δανείου, επειδή πλέον δεν θα υπάρχει ούτε εγχώριος τουρισμός, και θα του κατάσχουν την περιουσία? Γινόμαστε ρεζίλι καθημερινά διεθνώς και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να στρεφόμαστε εναντίον των συμπολιτών μας. Είμαι υπερ της διεκδίκησης των δικαιωμάτων αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να στρέφετε του πολίτες εναντίον σας και να δυσφημίζεται η χώρας, σε μια εποχή που όλα κρέμονται απο μια κλωστή. Ας ξυπνήσουμε να ενωθούμε και να λυνηγήσουμε το κάθε λαμόγιο που μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση.
Ελλάδα πως σε κατάντησαν έτσι??????"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook