Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Κατάντια ΙΚΑ Βύρωνα"


"Πήγα στο Ι.Κ.Α. Βύρωνα σε προγραμματισμενο πριν απο ενάμισυ μήνα ραντβού με τον Νευρολόγο - Ψυχίατρο κ.Ν.,με σκοπό να γράψει τα φάρμακα για το παιδί μου.Όταν τα έγραψε και του...



έδωσα 30 ευρώ (για τον κόπο του),μου είπε ότι από την επόμενη φορά θα περιμένει απο μένα 50 ευρώ γιατί όλα ακριβαίνουν!!!!!!Ναι αλλά εγώ έμεινα άνεργη και ο άνδρας μου δεν ξέρω εάν θα έχει δουλειά αύριο.Σας παρακαλώ κάντε κάτι."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Σχετικά με την ανάρτηση της κυρίας για την κατάντια του ΙΚΑ Βύρωνα, συγνώμη, αλλά όπως φαίνεται καμιά φορά την κατάντια την προωθούμε εμείς...Γιατί να του δώσετε 30 ευρώ; Για ποιον κόπο του; Πληρώνεται ήδη ο κύριος. Και τι να κάνει το τροκτικό δηλαδή; Καταγγελίες στα αρμόδια όργανα και μόνον και επιτέλους, ας σταματήσουμε κι εμείς ως πολίτες να "λαδώνουμε" ή να τους "χαρτζηλικώνουμε" για το τίποτα. Έτσι τους μάθαμε μερικούς μερικούς, αυτά πληρώνουμε."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Για την κυρια που παραπονιεται για την καταντια του ΙΚΑ Βυρωνα... Κατ αρχας δεν θα επρεπε να παραπονιεται, γιατι αφου παει απο μονη της και δινει 30 ευρω για τον κοπο του απορου φακελακια ιατρου, αυτος δεν φταιει που καλοεμαθε και τωρα ζηταει αυξηση λογω τιμαριθμου. Οπως και να χει, η κυρια αφου καταλαβει το λαθος της που του τα δινε μεχρι τωρα μπορει να κανει το εξης απλο. Να παρει ενα τηλεφωνο στην ασφαλεια στο τμημα εκβιασμων (περι εκβιασμου προκειται), να συννενοηθει με τουε κυριους της ασφαλειας να της δωσουν ενα προσημειωμενο χαρτονομισμα των 50 ευρω και να το δωσει στον εν λογω ιατρο. Μετα να μεινει ησυχη η κυρια, διοτι οι κυριοι της ασφαλειας (και ελπιζω και αλλοι κυριοι απο την εφορια) θα το ρυθμισουν το θεμα της. Ετσι θα μπορουσαν να λυθουν και αλλα πολλα παρομοια (πολεοδομιες, νομαρχιες,εφοριες, υγειονομικα κτλ...)Μεταξυ κυριων..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Αγαπητοί κύριοι,κατ'αρχήν ευχαριστω για την συμβουλή σας για καταγγελία του παραπάνω γιατρού.Θα το κάνω πριν ξαναπάω.Όσο για το ότι μόνη μου έδινα "δωράκι στον γιατρό κάνετε λάθος.Περνάμε πολύ δύσκολα και δεν μας περισέβουν τα 30 ευρω.Αυτός τα ζητά γιατί μου γράφει 2 κουτιά φάρμακα και όχι 1 ,που όπως ισχυρίζεται λέει ο κανονισμός.Και ζητω 2 κουτιά γιατί η αναμονή σε κάθε επίσκεψη στο ιατρείο υπερβαίνει τις 4 ώρες.Δέχεται προφανώς ιδιωτικούς πελάτες,μετά ιατρικούς επισκέπτες και μετά αρχίζει τα ραντεβού."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook