Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

“Έχω κερδίσει δύο φορές τον Μαραντόνα”


"Γράφει από τη Ν. Αφρική ο Ανδρέας Σερεβέτας

+++ Το είπε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει κερδίσει δύο φορές τον Μαραντόνα. Σαν προπονητής της Βέρντερ όταν ο Ντιέγκο ήταν παίκτης της Νάπολι. Την Τρίτη θα είναι και...

οι δύο προπονητές. Ο ένας στον πάγκο της Εθνικής και ο άλλος σε αυτόν της Αργεντινής.

+++ Εκνευρισμένοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής από την κριτική που δέχθηκαν. Αυτή ήταν και η αιτία της δήλωσης του Τοροσίδη: “Κάποιοι δεν μας αγαπάνε”. Οι διεθνείς θεωρούν ότι έδωσαν τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

+++ Μπορεί ο Σαλπιγγίδης να πέτυχε το πρώτο γκολ Εθνικής ομάδας σε Μουντιάλ και ο Τοροσίδης να χάρισε την πρώτη νίκη σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου της χώρας μας, αλλά είναι ένας ακόμα παίκτης που έγραψε ιστορία. Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια στο Euro του 2004 και έχει παίξει και σε όλα μέχρι σήμερα. Ο Καραγκούνης δεν έπαιξε στον τελικό του Euro και ο Χαριστέας δεν αγωνίστηκε την Πέμπτη.

+++ Περιχαρής ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας, αλλά είπε ότι θα μιλήσει μετά από τον αγώνα με την Αργεντινή.

+++ Επεισόδιο με τον Νίνη και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που καλύπτουν το Μουντιάλ. Η ΕΠΟ είχε επιλέξει τον Νίνη να κάνει δηλώσεις και ενώ ξεκίνησε κανονικά, στην τρίτη ερώτηση τον διέκοψαν και τον... τράβηξαν μακριά από τις κάμερες. Αιτία το γεγονός ότι απαγορεύονται οι δηλώσεις σε μη διαπιστευμένα ΜΜΕ. Εκείνη τη στιγμή μάλιστα άνθρωπος της ΦΙΦΑ έκανε... ντου και ζητούσε διαπιστεύσεις από τους ρεπόρτερ και τους τεχνικούς των καναλιών. Η παρέμβαση του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΕΠΟ Μ. Τσαπίδη και ενός αξιωματούχου της ΦΙΦΑ που ακολουθεί την Ελληνική αποστολή, εκτόνωσαν την κατάσταση και το θέμα δεν πήρε έκταση.

+++ Γλέντι άλα Ελληνικά στο Μπλουμφοντέιν μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιγηρία. Στο κέντρο της πόλης, έγινε εκδήλωση με 500 Έλληνες κυρίως από την Αυστραλία, με ταμπούρλα, σουβλάκια, τζατζίκια και... καγκουρό, ενώ ακριβώς δίπλα γινόταν άλλο με μπουζούκια και χορούς μέχρι το πρωί.

+++ Ημέρα χαλάρωσης η Παρασκευή για τους διεθνείς. Οι παίκτες πέρασαν χρόνο με τους οικείους τους. Κάποιοι επισκέφτηκαν το ζωολογικό κήπο του Ντέρμπαν. Ο Νίνης φωτογραφήθηκε με... Ζουλού καο ο Βύντρα με φώκιες."

http://www.soccerplus.gr

Share on Facebook