Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πλησιάζει ο Βαλβέρδε


Η πρόσληψη προπονητή είναι το θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό και ο Σωκράτης Κόκκαλης φαίνεται αποφασισμένος να… ξεμπερδεύει με αυτή την εκκρεμότητα το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό τον λόγο, έδωσε εντολή στον Γιάννη Χρυσικόπουλο να μεταβεί στην Ισπανία και να «κλείσει» τον… εκλεκτό του κόσμου της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε...


Έτσι, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και πιο συγκεκριμένα στην Μαδρίτη. Εκεί θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Βάσκου τεχνικού, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.
Όπως έχει τονίσει το “theplayer.gr”, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, για να οριστικοποιηθεί η νέα συνεργασία. Ο Βαλβέρδε φέρεται να ζητάει το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει 800 χιλιάδες ευρώ. Διαφορά που δεν είναι αμελητέα, όμως, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν κάπου στο 1 εκ. ευρώ.
Αν όλα πάνε καλά, τότε είναι πιθανό ο Βαλβέρδε που βρίσκεται στο Μπιλμπάο, να μεταβεί αύριο στην Μαδρίτη, για να συναντηθεί και αυτός με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.



Επαφή Κόκκαλη-Μαρινάκη



Αυτό που είναι πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί υπήρξε επαφή του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με θέμα συζήτησης την εμπλοκή του τελευταίου στην ΠΑΕ. Ωστόσο, η απάντηση από τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών ήταν ότι με το ποσό που πρότεινε ο Μαρινάκης, δηλαδή τα 50 εκ. ευρώ, δεν γίνεται να προχωρήσει το θέμα. Και δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά τη συνάντηση ο Σωκράτης Κόκκαλης «ενεργοποίησε» τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για το θέμα του Βαλβέρδε.



Γεγονός που ενισχύει το ρεπορτάζ του “theplayer.gr”, αναφορικά με το ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει χωρίς… συμπαίκτη.



http://www.theplayer.gr/


Share on Facebook