Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η δίκη κι ο «τελειωμένος» προπονητής!


Μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει να ποντάρει τα χρήματά του όπου γουστάρει κι αγαπά, αλλά στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, το να κάνεις πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένο. Το ένα θέμα «καίει» την συγκεκριμένη ομάδα, περισσότερο από το άλλο.


Και η Τρίτη ήταν μια μέρα δίχως εξελίξεις. Εξάλλου, η «γραμμή» των αδελφών Αγγελόπουλων, είναι να περάσει ένα χρονικό διάστημα και να προχωρήσουν στην συνέχεια, στην οργάνωση και στην...

τακτοποίηση, όλων των εκκρεμοτήτων. Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, φήμες θα κυκλοφορούν ένα σωρό. Σαν την τελευταία που ήθελε τον Βαγγέλη Αγγέλου να αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα. Ο Αγγέλου που απολύθηκε από τα Τρίκαλα θα ‘ναι τεχνικός του Ολυμπιακού με «καπέλο» τον Ντούσαν Ίβκοβιτς; Φυσικά οι Αγγελόπουλοι δε θέλησαν να σχολιάσουν την φήμη και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να:

Ετοιμάζονται για δίκη: Αν υπάρχει ιεραρχία προβλημάτων, στην κορυφή είναι η γραμμή υπεράσπισης που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΚΑΕ, όταν κληθεί από τον αθλητικό δικαστή. Όλοι ξέρουν ότι την «καμπάνα» δεν την γλιτώνουν, αυτό που παλεύουν, είναι να μην «φάνε» μείωση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Αν γίνει αυτό, μάλλον θα πρέπει να χωνέψουν από νωρίς, ότι πάλι θα ‘ναι με μειονέκτημα έδρας στα πλέι- οφ.

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aUQbFGOgEKHLIryz&Rec_ID=3286
Share on Facebook