Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Βιεϊρίνια: «Έτοιμος για την πρόκληση του Τσ. Λιγκ»


Ετοιμος δηλώνει ο Βιεϊρίνια για τη μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο στόχος μας είναι αρχικά εκεί. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την πρόκληση. Εγώ νιώθω...
έτοιμος», τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ.

Για την απόκτηση του με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο Βιεϊρίνια σχολίασε: «Ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα και γι' αυτό άλλωστε αποκτήθηκε. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν έναν τέτοιο συμπαίκτη. Σίγουρα η ομάδα θα τον υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγελο».

Όσο για την αλλαγή προπονητή και την συνεργασία με τον Μάριο Μπερέτα τόνισε: «Δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα με το νέο προπονητή. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε με νέα φιλοσοφία, θα υπάρχει διαφοροποίηση στα σχέδια και στον τρόπο προπόνησησς, αλλά οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να καταλάβουμε αυτά που θα ζητάει».

Δύσκολα του Μεριέμ

Ο Καμέλ Μεριέμ προτάθηκε για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως ούτε και τώρα, όπως και τον περασμένο Ιανουάριο, θα προχωρήσει η απόκτησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η περίπτωση του 31χρονου Γάλλου απασχόλησε τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τον χειμώνα που μας πέρασε με δεδομένη την πρόταση που είχε στα χέρια του ο Ζήσης Βρύζας. Τότε, απορρίφθηκε καθώς δεν είχε «παιχνίδια στα πόδια του» και τελικά αποκτήθηκε από τον Άρη.

Η λύση της συνεργασίας του με τους κίτρινους επανέφερε το όνομά του στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα ενδιέφεραν –υπό προϋποθέσεις- τον ΠΑΟΚ.

Το υψηλό κασέ του Μεριέμ ήταν η αιτία που έφυγε από τον Άρη και στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι δεν μπορούν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να καλύψουν τις ετήσιες αποδοχές του Γάλλου αριστερού χαφ, οι οποίες αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Αν τις «κατεβάσει» τότε ίσως και το όνομά του να ξανασυζητηθεί στην Τούμπα.

http://www.theplayer.gr






Share on Facebook