Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Αγανακτηση με το ΤΕΙ Ηγουμενιτσας"


"Ειμαι φοιτητης,στο ΤΕΙ Ηγουμενιτσας στο τμημα εφαρμογων ξενων γλωσσων στη διοικηση και το εμποριο και θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου..Χτες γραφαμε ενα μαθημα για την εξεταστικη και ημασταν στην αιθουσα 75 ατομα και δεν μπορουσαμε να γραψουμε απο τη ζεστη!!!!! Και...


αυτο επειδη ο κλιματισμος ειχε χαλασει!!!! ελεος δηλαδη τοσο ατομα και δεν μπορουσαμε να συγκεντρωθουμε για να γραψουμε!!! Πώς θα τα βγαλουμε με τα υπολοιπα μαθηματα ετσι χωρις κλιματισμο; Καλα ολο τον χρονο τι γινεται; Δεν κανουν καθολου service;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Αγαπητε φοιτητη απο την Ηγουμενιτσα οσα δίκια κι αν έχεις δεν έχεις το "δικαιωμα" να διαμαρτύρεσαι για τον απλούστατο λόγο οτι δεν είσαι ο μόνος!! Που ακούστηκε σχολή με κλιματιστικό??? Κατα τη διάρκεια των δικών μου σπουδών στο Α.Π.Θ. ποτέ δεν πήρε το μάτι ουδεμία τέτοια εφεύρεση!! Απορώ πως έχεις την απαίτηση να έχουν οι σχολές οποιουδήποτε τύπου κλιματισμό!! Πρωτάκουστο!!!! Και παρακαλώ αν έχει ανακαλύψει κανείς μέχρι τώρα οποιαδήποτε τέτοια "εξελιγμένη" μορφή αιθουσών σε σχολές ανα την Ελλάδα!

Κατα τ'αλλα αυτό είναι πραγματικά ένα σοβαρότατο πρόβλημα που αμφιβάλλω αν ποτέ κανείς το πήρε στα σοβαρά... Μεγάλα ή μικρά αμφιθέατρα και αίθουσες, αποπνικτική ατμόσφαιρα, οσμές πάσης προέλευσης (!) ιδρώτας να κυλά, αδυναμία συγκέντρωσης και πολλές φορές δυσκολία στην αναπνοή...Κι αυτό το μικρό διαστημα να κρίνει την δουλειά ενός ολόκληρου εξαμήνου ...Και όχι δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κακή απόδοση ή μηδαμινό διάβασμα κάποιων που ψάχνουν αφορμή να τη σκαπουλάρουν ρίχνοντας το στην ζέστη απλώς είναι μια πραγματικότητα... Φανταστείτε δε περιπτώσεις όπου προσπαθείς με τέτοιο δυσμενές κλίμα, λόγω καιρικών συνθηκών και φόρτου, να διαβάσεις χωρίς ρεύμα στο σπίτι!!! Είτε λογω απεργίας, είτε διακοπών, είτε εργασιών στην περιοχή! Το έχω βιώσει και δυστυχώς απείχα από τις εξετάσεις 2 μαθημάτων όντας φοιτήτρια και για να σας προλάβω, όχι δεν ήταν δικαιολογία! Ήμουν πάντα συνεπής :)"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook