Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Βροχές σε όλα τα ηπειρωτικά


Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σε ολόκληρη την χώρα την Δευτέρα οι οποίες στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές...



βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους σε Μακεδονία Θεσσαλία αλλά και στην Στερεά αναμένουμε να έχουν έντονο χαρακτήρα. Πάντως από τις απογευματινές ώρες και από τα Δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.Πολύ καλύτερες θα είναι οι καιρικές συνθήκες όλη την ημέρα στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 15- 29 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 19-31 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 18-30 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 19-29 βαθμούς κελσίου.

meteo-news.gr

Share on Facebook