Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

"Παρατημένη κατασκευή σε πεζοδρόμιο στο Δήμο Κηφισιάς"


"Στην οδο Χαριλαου τρικουπη στην κηφισιά,απέναντι ακριβως απο το σούπερ μαρκετ Θανόπουλος και δίπλα απο το περίπτερο(στην πλευρα ανόδου),υπαρχει μια παρατημένη ξύλινη κατασκευή(βλεπε φωτογρ.) η οποια ειναι τοποθετημενη σε βάση επανω στο πεζοδρόμιο εδω και περιπου ενα χρονο,χωρις να χρησιμευει σε κάτι.!...



Το συγκεκριμένο κατασκευασμα πιάνει ολο το πεζοδρόμιο,αφηνοντας περίπου 30 εκατοστά κενό,ώστε αν θέλεισ να διασχισεισ το πεζοδρόμιο πρέπει να κατέβεις στο δρόμο.Αν εχεις καροτσακι με παιδάκι πρεπει να κατεβεις στη λεωφόρο.
Κατα τις νυχτερινές ωρες επειδή ο φωτισμός ειναι ελειπής και πίσω ακριβως υπαρχει πλατεία ,αρα ησυχία,μεσα σε αυτη την κατασκευη αλλά και στο πισω μερος αυτής συχνάζουν κατα διαστήματα ατομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών με κίνδυνο κατα την διάρκεια της ημέρας όπου παίζουν παιδάκια να κινδυνευουν να τρυπηθούν με κάποια χρησιμοποιημένη βελόνα.
Το πεζοδρόμιο αυτο ανηκει στον Δημο Κηφισιας ο οποίος παρα τις επιστολες διαμαρτυρίας που εχουμε στείλει ωστε να μεριμνήσει για την απομάκρυνση της παρατημένης κατασκευής,δεν εχει ακόμα φροντίσει για αυτο!
Αγαπητέ Δημαρχε ευχαριστούμε για τους ποδηλατόδρομους,αλλά χρειαζομαστε να περπατάμε στο πεζοδρόμιο με ασφάλεια,εμείς και τα παιδια μας!
Απομακρύνεται επιτέλους αυτο το παρανομα εγκατεστημένο αισχος!
Τι περιμένεται δηλαδή? Να το κανεται την προεκλογική περίοδο η ποτέ?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook