Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

"Βραβείο βρωμιάς και δυσωδίας στην Πάτρα"



"Στην Πάτρα συμβαίνει το εξής παράδοξο τον τελευταίο καιρό. Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται κάθε μέρα όπως συνήθως, αλλά σε μη τακτά χρονικά διαστήματα κάθε δεύτερη ή τρίτη ημέρα, στις δε συνοικίες η περισυλλογή γίνεται κάθε 4 - 5 ημέρες. Βέβαια πριν από δύο εβδομάδες ο Δήμαρχος κος Φούρας διοργάνωσε φιέστα...



για να παρουσιάσει τα καινούργια απορριμματοφόρα (που ο Δήμος Πατρέων αγόρασε φυσικά με δάνειο) τα οποία όμως φαίνεται ότι δεν τα κυκλοφορούν για να μην τα λερώσουν και να τα δείξουν πάλι στην επόμενη φιέστα. Το παράξενο είναι ότι κανείς δημοσιογράφος της Πάτρας και καμία εφημερίδα δεν βλέπουμε να ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα. Ίσως το γεγονός να οφείλεται στο ότι ο κος Φούρας έχει φροντίσει να μοιράσει σε όλους ένα κομματάκι από την Δημοτική διαφήμιση και να έχει βολέψει σε διάφορες θέσεις εκπροσώπων τύπου κλπ τους "μεγαλοδημοσιογράφους" της Πάτρας, καθότι παλαιός και εμπειρότατος πολιτικός. Έρχονται και εκλογές γαρ.Το θέμα είναι ότι τώρα με τις ζέστες έχουμε ψοφήσει στην βρώμα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Πάτρα - Boham City. Σε συνέχεια της ανάρτησης για την αποκομιδή σκουπιδιών στη μικρή μας σκουπιδούπολη, θα ήθελα να συμπληρώσω οτι ο λόγος για τη μη τακτική αποκομιδή είναι οτι δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι συμβασιούχοι,οπότε δουλεύουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι. Με την ευκαιρία, σήμερα έκλεισε και η χωματερή της Ξερόλακας από κατοίκους που αντιδρούν στην επέκταση της χωματερής. Βλέπετε, το σωτήριο έτος 2010 αντί να έχουμε εργοστάσια καύσης σκουπιδιών, τα θάβουμε στο χώμα. Το κλείσιμο της χωματερής είναι επ’ αόριστον οπότε η μη συμμετοχή των συμβασιούχων στην αποκομιδή προσεχώς θα είναι το μικρότερο πρόβλημα! Boham City: Θα σας κόψει την ανάσα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook