Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Σκόραρε ο Μιραλάς


Ο Κέβιν Μιραλάς σκόραρε στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/6). Το πρωί οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα και στην απογευματινή προπόνηση "έπιασαν" μπάλα, καθώς διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα, με τον Βέλγο νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικό να σκοράρει...




...Ο Κέβιν Μιραλάς σκόραρε στο οικογενειακό διπλό που διεξήχθη στην απογευματινή προπόνηση επί γερμανικού εδάφους. Ο Βέλγος επιθετικός δείχνει ιδιαίτερα κεφάτος και θέλει να μπει το γρηγορότερο δυνατό στο κλίμα του Ολυμπιακού.

Ο Έβαλντ Λίνεν έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του διτέρματος, ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Γερμανός προπονητής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους βρίσκονται με την αποστολή της πειραϊκής ομάδας στο Μόναχο, τόσο με τη συμπεριφορά του όσο και με την αφοσίωση στη δουλειά του.

Να σημειωθεί πως οι Ντουντού και Λεντέσμα παρέμειναν εκτός ομαδικού προγράμματος, καθώς προπονούνται ατομικά λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική και στο γόνατο αντίστοιχα, ενώ ο Ντάρμπισιρ ακολουθεί δικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

http://redplanet.gr


Share on Facebook