Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Ανακοίνωση του ΣΟΝΧ για τις κινητοποιήσεις στη Χίο για τη νυχτερινή ζωή"

"Ανακοίνωση εξέδωσε ο άτυπος ο Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου (ΣΟΝΧ), που δημιουργήθηκε μέσω ενός group στο Facebook, σχετικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις που έγιναν μ' αφορμή το κλείσιμο κάποιων μαγαζιών από το Δήμο Χίου. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
"Ο ΣΟΝΧ χαιρετίζει όσους και όσες κατάφεραν και βρέθηκαν στη σημερινή πορεία (Δευτέρα 31/5) που διοργάνωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών, αντιδρώντας στην μεσαιωνική απόφαση του δημάρχου και στην "βιομηχανία μηνύσεων" της αστυνομίας, η οποία έχει βρει πολύ καλά το κόλπα για να μοιράζει τις μηνύσεις...





με το τσουβάλι.
Συγκεκριμένα, ...βάζει το μηχάνημα της μέτρησης της ηχορύπανσης διπλά στο γουφερ (μεγάλο ηχείο με δυνατά μπάσα) με αποτέλεσμα να χτυπάει κόκκινο το μηχάνημα, εμείς ρωτήσαμε έναν ειδικό και μας είπε ότι και μέτρια να είναι η ένταση της μουσικής το γουφερ βγάζει περισσότερο. Μπράβο σας κύριοι, και σε ανώτερα!
Η αστυνομία και το λιμεναρχείο "βγάζουν όλοι την αυστηρότητα τους σε μηνύσεις στην παραλία μονό, ενώ την ιδία ώρα μηχανάκια με πειραγμένες εξατμίσεις και αμάξια με φουλ τα υποσυστήματα να κάνουν πάρτη όλο το 24ωρο ταράζοντας τον ύπνο των πολιτών, χωρίς φυσικά να γίνετε τίποτα.
Στις 9 Απριλίου είχε γίνει σύσκεψη για το θέμα με τα μηχανάκια. Δύο μήνες μετά τα ιδία. Πόλη δεν είναι μονό η προκυμαία, ρωτήστε και λίγο τους κατοίκους σε Καλούτα, Φόρο, Βαρβασι… Εκεί κύριοι της δημοτικής Αρχής και της αστυνομίας γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος;;;ο Δήμαρχος λέει ότι ο Νόμος αναφέρει, μετά τις 11 το βράδυ δεν πρέπει ν' ακούγεται μουσική και αυτό θα εφαρμοστεί.
ΔΗΛΑΔΗ στην τουριστική προβολή του νησιού να αναφέρεται: ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΜΕΧΡΙ…ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ..
Ο Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου για χιλιοστή φορά προτείνει λύση για να μην έχουμε πάλι τα ίδια, άλλα δε μας ακούει κανένας. Τις παραθέτουμε ξανά:
1) Από Δευτέρα-Πέμπτη τα μαγαζιά να χαμηλώνουν την ένταση στις 01.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής
2) Παρασκευή-Κυριακή (που όλος ο κόσμος διασκεδάζει) να μαγαζιά να χαμηλώνουν την μουσική στις 03.00 σε ένταση που να μην ενοχλεί τους κατοίκους τής περιοχής.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ…"
http://odysseaschios.blogspot.com
Share on Facebook