Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Έκπληξη "Βγενό" με Μαυροκουκουλάκη


Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης θα εκπροσωπήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη, συμφώνησε να πάρει τη θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου και...



...αυτός ίσως σημαίνει πως αναλαμβάνει και πάλι δράση στα διοικητικά του «τριφυλλιού». Έτσι και αλλιώς, η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων και όχι των μετόχων της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ήδη υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το ποιοι θα εκπροσωπήσουν ποιους.

Ο Μαυροκουκουλάκης διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και η κίνηση του «Βγενό» έχει εκπλήξει αρκετούς μέσα στην «πράσινη» οικογένεια. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκτιμάει τον Μαυροκουκουλάκη και τον έχει συμπεριλάβει στην σχετική λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του Νικόλα Πατέρα.

Τον Νικόλα Πατέρα θα εκπροσωπήσει ο Στέφανος Ησαίας, τον Ανδρέα Βγενόπουλο οι Γιώργος Κουλούρης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, τους Νίκα, Ξυλά και Πολέμη ο Αδαμάντιος Πολέμης και τον Ζολώτα ο Χαράλαμπος Σιούφας. Αυτό σημαίνει πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσω των εκπροσώπων, σε συνεννόηση βέβαια με τους βασικούς μετόχους της ομάδας.

Τέλος, το νέο του συμβόλαιο υπέγραψε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια θα παραμείνει στην Παιανία και την επόμενη σεζόν, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και με τον Κριστόφ Βαζέχα.

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook