Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Ακύρωση του πλαφόν μόνο στους μηχανικούς του δημοσίου και τις ΔΕΚΟ"


"Έμαθα ότι το πλαφόν τον 6.000 ¤ (μικτά) παραμένει για όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Εκτός από τους μηχανικούς στους οποίους με τροπολογία αστραπή (νύχτα το ψήφησαν) καταργείται. Με λίγα λόγια, αυτοί που έπαιρναν τα πακέτα στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ θα συνεχίσουν να τα παίρνουν. Οι “χαμηλόμισθοι” του δημοσίου και των ΔΕΚΟ θα παραμείνουν “χαμηλόμισθοι” μιας και θα έχουν και τις...
αντίστοιχες περικοπές από τον μισθό τους, ενώ στους μηχανικοί δίνετε η δυνατότητα με μερικές πλασματικές υπερορίες (σχολάνε 15 λεπτά αργότερα για να μην τους δει το υπόλοιπο προσωπικό και δηλώνουν 2 και 3 ώρες υπερωρία ημερησίως) να καλύψουν τα χαμένα κέρδη και να συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τον 10.000 ¤ και 14.000 ¤. Λες και έχουν τελειώσει το Harvard ή το Yale. Ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά αξίζουν τον μισθό τους. Και μετά σου λέει η κυβέρνηση για περικοπές στο δημόσιο. Πώς να κάνουν περικοπές αφού ένα μεγάλο ποσοστό των βουλευτών είνα!
ι μηχανικοί. Και γνωρίζουμε και πόσο δυνατό είναι το συνδικάτο του ΤΕΕ σαν συνδικάτο. Ελέγχουν τα πάντα. ¶ρα κύριε Παπανδρέου, μην μας κοροϊδεύεται ότι κάνετε περικοπές στο δημόσιο. Ή ισχύ για όλους ή για κανέναν."

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook