Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μηνύματα για την έκρηξη και τον νεκρό αστυνομικό


"Συλληπητηρια στον αδικοχαμενο που ειχε την ατυχια να μπλεξει με τον φαντασμενο και εγωιστη καριεριστα χρυσοχοιδη ! Ασ βγαλει τα ΜΑΤ τωρα...





να βαρανε οτι κουριερ βλεπουν στον δρομο για αντιποινα.








Τι να τα κανει τα συλλυπητηρια μας η οικογενεια του ανθρωπου? Θα γινει ο,τι γινεται παντα... Ολοι θα ασχοληθουν 1-2 μερες, τα καναλια θα χαρουν γιατι βρηκαν αλλη μια ''εκτακτη επικαιροτητα'' και μετα ετσι απλα τα παιδια του θα συνεχισουν να ειναι ορφανα και εμεις οι υπολοιποι θα χαζευουμε στα καναλια αηδιες μεχρι την επομενη δολοφονια...Αν αυτο νομιζουμε οτι ειναι δημοκρατια και οχι φασιστικη αναρχια γελιομαστε (καθοτι λαος γελοιων)...









To θέμα είναι λιγο πιο σύνθετο απ'οσο φαίνεται...Η επίθεση αυτή έχει στόχο κάποιες αλλαγές που θα ακολουθήσουν...Θα το δείτε...









Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι τίποτα δε λειτουργεί σε αυτήν τη χώρα πλεόν. Δε λειτουργεί καμία υπηρεσία, καμία αρχή δε λειτουργεί τίποτα.
Το χειρότερο αυτού είναι πρέπει να χάνονται άδικα συνάνθρωποι μας για να επιβεβαιώνεται αυτό το γεγονός.
Παραιτηθείτε όλοι κύριοι και κυρίες. Είσαστε αχρηστοι - δοσύλογοι - προδότες και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ








Φθάνει πια !!!!! πόσους ανθρώπους πρέπει να θρηνήσουμε για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε οτι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ??? δεν υπάρχει η Ελλάδα που ξέραμε!! Καλό ταξίδι Γιώργο!!








Κατ΄αρχήν συλληπητήρια στην οικόγενειά του ανθρωπου που χάθηκε... Κατά δεύτερον, ο άνθρωπος έπεσε πάνω στο καθήκον.. είναι πατέρας 2 παιδιών... με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης η οικογένειά του δεν δικαιούται σύνταξη... Και κατά τρίτον, δεν ελέγθηκε το δέμα.. ο πιό απλός τρόπος είναι να κάνεις μια ληστεία πριν στείλεις την βόμβα, να βάλεις μετά μέσα στο δεμα 2 πακέτα με 500ευρα, να τα δούνε στο μηχάνημα και να υποθέσουν, ωχ μίζα για τον υπουργό.. να το πάτε αμέσως στο γραφείο του..








ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΓΡΕΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΛΔ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ. Ε









πάλι θα ακούσουμε τα κλασικα θα τους πιάσουμε οπως πιάσανε τους δολοφόνους στην επιθεση στην ΜΑΡΦΙΝ μιλάμε για ανίκανους







Για καλό και για κακό ας κοιτάξει ο κ. Χρυσοχοίδης και εντός του Υπουργείου του΄μήπως υπάρχει κανένα τρομοκρατικό παρακλα΄δι








ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΦΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...









Αν ο εκρηκτικος μηχανισμος ειναι ιδιος με του Αυγανου δυο πραγματα μπορει να σημαινει.Η δεν πιασαν ποτε τον Επαναστατικο Αγωνα και αυτους και καλα που πιασαν τους πιασαν για να χαρει με κατι ο λαος ρε αδερφε και να φανει οτι τελοσπαντων κατι κανουν (αμ δεεε!)η ειναι στημενη προβοκατσια για να περασουν διαφορα μετρα.Και στις 2 περιπτωσεις πεφτει πολυ δουλεμα








: κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ.









Τη μυρωδιά του αίματος δεν την ξεχνάς ποτέ. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν κάποιοι "επαναστάτες" να στην υπενθυμίζουν εκεί που επουλώνονται οι πληγές.
Δεν μπορώ να διαβάσω άλλη μια "προκήρυξη " για άλλη μία "ιδεολογία", γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.
Υπάρχουν μόνο ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι.
"Άνθρωποι" που για να σπάσουν τη βαρεμάρα τους, καταστρέφουν ζωές, ταράζουν την κοινωνία.
Μήπως είναι καιρός να στραφούμε και εναντίων αυτών των ψευτοπαλικαράδων ?









ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?








Ma eimaste toso alhtes pia??...oxi ton 13o kai ton 14o, olous mporoun na mas zous kopsoune?...mualo pali den vazoume!!...ki as sunexizoume na vazoume vomves!...etsi sigoura tha apokthsoune kalutero mellon ta paidia mas!!
sa den ntrepomaste ligaki!!.."sourgelo ths eurwphs tromara mas!!"








ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΜΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ....ΕΞΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ..










ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ
ΡΩΜΗ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΟΚΕΥ Ο ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΔΗΛ.ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...Ο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ"
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ "ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ" ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΥΣ
ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΕΠΟΝΤΑΙ.










Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τις επιλογές της κυβέρνησης στην οποία ανήκει ο Χρυσοχοιδης, η χήρα του υπασπιστη του που σκοτώθηκε απόψε, δεν προβλέπεται να πάρει σύνταξη χηρειας αν είναι κάτω από 50. Αυτό αρκεί και μόνο για να καταλάβουμε στην πράξη ρην τυφλη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των νέων μέτρων.








: δυστυχώς επιβεβαιώνονται πολλά...και όλα αυτά ειναι τραγικά...new world order..συλληπητήρια στην οικογένεια του θύματος...καιρος να αφυπνιστούμε όλοι...θέλουν να μας διασπάσουν...ας μην επιτρέψουμε για άλλη μια φορά να κατακρεουργήσουν πάνω στην διαλύμενη ψυχική κατάσταση του ΈΛληνα...








οτι και να πεις για τον ανθρωπο που χαθηκε τοσο άδικα είναι λίγο. Οπως λιγα ειναι παντα τα λογια για καθε ανθρωπο που χανεται με αυτο τον τροπο. Το μονο που μενει τώρα είναι καποιος νά φροντίσει αυτούς που έμειναν πίσω.







ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΔΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ)..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΤΑΙ!!!









Πρέπει να φτιάξουμε ένα Υπουργείο Προστασίας Του Υπουργειου Προστασιας Του Πολιτη...........









ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ!!!ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΙ...









Συλληπητήρια στην οικόγενειά του ανθρωπου που χάθηκε.
Παραιτήσου τώρα ανανδρε Υπουργέ.









Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΣΑΜΠΑ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΣΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!!









Σαν νέος άνθρωπος και απλός πολίτης, το μόνο που εύχομαι πλέον είναι αν υπάρχει ο Θεός ας λυπηθεί αυτή τη χώρα...










Διαβάζοντας τα μηνύματα κάποιος το μόνο που μπορεί να καταλάβει κάποιος είναι ότι στη χώρα τούτη ζούνε κάφροι.
Σκοτώθηκε ένας άνθρωπος από τους τρομοκράτες και αυτούς τους νοιάζουν μόνο τα κομματικά.Έχουν δίκιο οι ξένοι που μας λοιδωρούν για το χαμηλό μας επίπεδο. Θέλουμε να λέμε ότι είμαστε και αντάξιοι απόγονοι τν αρχαίων Ελλήνων.Πανάθεμά μας!!










Ως Έλληνας Πολίτης, μ΄έχει πιάσει τρελή απελπισία. Κλεψιές, μακριά χέρια, συγκαλύψεις, ανοργανωσιά, βόμβες, μέτρα λιτότητας, ΔΝΤ. Κατάθλιψη θα με πιάσει. Πως έχουν καταντήσει έτσι τη χώρα μου; Εκτελεστικό απόσπασμα σε όλα τα «βαρίδια» αύριο πρωί-πρώι! Δεν αντέχω άλλο. Μόνο δάκρυ μου έμεινε για αυτή την ένδοξη πατρίδα μου.









ποτε θα συνηδητοποιησουν επιτελους μερικοι οτι με της βομβες και την βια ΔΕΝ λυνονται τα προβληματα?








Τα συλυπητηρια μας στην οικογενεια του νεκρου.Ευχο
μαστε το Ελλ.Κρατος να κανε ιτα καλυτερα για την οικογενεια .Αλλα δυστυχως το γεγονος αυτο ειναι μονο η αρχη.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα προβλεπω και αλλα τετοια περιστατικα.Ας το λαβουν καλα υποχιν τους οι κυβερνοντες,γιατι με τα μετρα που παιρνουν εναντιον του Ελλ.Λαου,θα συμβουν πολλακ αι χειροτερα πραγματα.Δεν μπορει αυτοι καθημερινα να μας σκοτωνουν!!!Θα ερθει η ωρα που και ο λαος θα τους τιμωρησει με αιμα!!Οπως αυτο που καθημερινα μας ρουφανε οι πολιτικοι και οι παρατρεχαμενοι.











ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΟ ΘΥΜΑ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΙΡΗΓΜΑ... ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΞ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ.. ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΛΟΙ ΠΟΝΑΜΕ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ..










Ο ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ (ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ) ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ...ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΥΣ? ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!









απλα συλληπητηρια..πραγματικα ειναι κριμα..δυο τοσο νεα παιδια να μεινουν χωρις πατερα αδικα.. για εναν Χρυσοχοιδη!







ftani pia !! ta therma silipitiria sthn oikogenia tou anthropou kai th mas perimeni akoma.






ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ



Share on Facebook