Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ουγγαρέζος- Νομικού: «Δεν θεωρούμε ότι ερχόμαστε μετά τον Γρηγόρη»

Σημασία έχει όμως τι λέει ο κόσμος


Οι δύο παρουσιαστές του «Όμορφου Κόσμου», Δημήτρης Ουγγαρέζος και Δούκισσα Νομικού, έδωσαν συνέντευξη στο «Tv Έθνος», όπου μίλησαν για την φετινή τηλεοπτική τους εμπειρία στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.


Οι ίδιοι είναι συνεχιστές του Γρηγόρη. Πώς αισθάνονται γι’ αυτό;

Δούκισσα: «Αισθανόμουν μεγάλη τιμή και χαρά, που παρόλο που είχα ελάχιστη τηλεοπτική εμπειρία, μου το πρότειναν και μου το εμπιστεύτηκαν».

Δημήτρης: «Δεν θεωρούμε ότι ερχόμαστε μετά τον Γρηγόρη. Θεωρούμε ότι ερχόμαστε παράλληλα. Τους χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Γρηγόρη. Γι’ αυτό και τον θέλουμε να έρθει και στην εκπομπή».



Για την έντονη κριτική που έχουν δεχτεί:

Δούκισσα: «Ας λένε ότι θέλουνε. Εδώ γίνεται κριτική σε καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, δε θα γίνει σε 5 νέα παιδιά που κάνουν ένα νέο βήμα;».

Δημήτρης: «Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν το Γρηγόρη και τους ανθρώπους που γνωρίζουν. Για να μας πουν τι μετράμε και τι όχι. Όταν κάποιος θέλει να σου προσάψει κάτι, λες γιατί το είπε αυτό. Μπορεί με κακία ή, όχι, αλλά υπήρξε η αφορμή».



Για το τι μέλλει γενέσθαι από την επόμενη σεζόν. Θα τους βρει όλους μαζί; (πρόφατα γράφτηκε πως η Δούκισσα θα αναλάβει την παρουσίαση του «Mega Star» και ο Δημήτρης το «U man» ή το «Master Chef»):

Δούκισσα: «Ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά, αλλά τα περισσότερα δεν ισχύουν».

Δημήτρης: «Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για τη συνεργασία μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση».

yupi.gr

Share on Facebook