Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"Απαντηση στο Σχετικά με την κυβέρνηση"


"Τα μετρα της κυβερνησης μπορει οντως να ηταν σπασμωδικα αλλα ας δουμε και την αλλη πλευρα:εχουμε φτασει ολοι οι Ελληνες να εχουμε 2 και 3 αυτοκινητα...
σε καθε οικογενεια. Το θεωρουμε αυτο φυσιολογικο? Εγω θα ελεγα οχι..Γιατι αν παρουμε παραδειγμα απο ολες τις πολιτισμενες χωρες της Ευρωπης στην οποια ανηκουμε, οι πολιτες χρησιμοποιουν κατα κορον τα μεσα μαζικης μεταφορας τα οποια σε πολλες χωρες ειναι πλεον "πρασινα" και εχουν 1 αυτοκινητο ανα οικογενεια το οποιο χρησιμοποιουν κυριως για ταξιδια και οχι για να πανε να παρουνε τσιγαρα στο περιπτερο που ειναι 2 τετραγωνα πιο περα...Για να μην αναφερω οτι τα παλια αυτοκινητα αντιμετωπιζονται πιο προκατειλλημενα απο οτι στην Ελλαδα.
Αραγε εχουμε οι Ελληνες συνειδηση να στραφουμε προς προιοντα που δε μολυνουν το περιβαλλον?'Η κοιταζουμε μονο τη βολεψη μας και αδιαφορουμε για ολα τα υπολοιπα??
Οσον αφορα την τιμη της βενζινης, ημασταν η μοναδικη χωρα στην οποια δεν ειχε ενσωματωθει πληρως ο φορος καυσιμου και γι'αυτο πληρωναμε προστιμο στην ΕΕ.Αρα δωρον αδωρον το οτι περυσι πληρωναμε τη βενζινη 50% χαμηλοτερα αφου αναγκαζομασταν να πληρωσουμε ολα αυτα τα χρονια το προστιμο με τη φορολογια.

Ξαναλεω οι χειρισμοι της κυβερνησης ηταν αρκετα βεβιασμενοι στο θεμα αυτο, αλλα ποτε θα συνειδητοποιησουμε απο μονοι μας οτι καποια πραγματα πρεπει να τα αλλαξουμε επειδη κατανοουμε την αναγκη αλλαγης και οχι γιατι στριμοχνωμαστε καθε φορα απο τις επιλογες της καθε κυβερνησης??Και αυτο δεν αφορα μονο το θεμα των τελων κυκλοφοριας και τη βενζινη αλλα συνολικοτερα την κατασταση στην Ελλαδα(βλ. μαυρη οικονομια,διαφθορα,φοροδιαφυγη κλπ)."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook