Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Βιασμός στο Αγρίνιο"


"ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ EMILEON ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΤΟ ΘΥΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΕ 15 ΧΡΟΝΩΝ. ΟΙ...



ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΙΘΟΥΝ ΣΤΙΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Μόλις διάβασα για το πιτσιρίκι που βιάσανε στο Αγρίνιο.
Βιασμοί παντού λοιπόν.
Τι θα γίνει΄...
Εχει γεμίσει ο κόσμος ανώμαλους και προστασία από πουθενά.
Θα βγάλω άδεια οπλοφορίας στην αρραβωνιαστικιά μου και την αδερφή μου και θα τους δώσω όπλα να κουβαλάνε μαζί τους, εκεί θα με φτάσετε.
Εκεί θα μας φτάσετε όλους.
Δεν έχετε αδερφές, γυναίκες, κόρες?
Εχετε σκεφτεί ποτε τι είναι ένας βιασμός?
Θα μας κάνετε να πιάσουμε τα όπλα ρε, ξυπνάτε...
Ποιός θα τον κατηγορήσει του παιδιού αυτού τον πατέρα αμα πάει και τους καθαρίσει ρε?
Και κάτι άλλο: Τι ποινή έχει ο βιασμός?
Απ'ότι θυμάμαι χάδι είναι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Διαβασα το αρθρο για το βιασμο στο Αγρινιο. Μενω Αγρινιο και δυστυχως η εγκληματικοτητα στην περιοχη του αλλα και ευρυτερα στην Αιτωλοαακαρνανια αυξανεται με ταχυς ρυθμους. Η Πολιτεια κωφευει τοσο στους πολιτες που αγανακτισμενοι ψαχνουν να βρουν το δικιο τους αλλα και στους υπαλληλους-αστυνομικους της περιοχης που ζητανε περισσοτερη ενισχυση των Αστυνομικων Τμηματων. Οσο για τους 3 που εκαναν την πραξη αυτη ο φιλος που εκανε την δηλωση "Τι ποινή έχει ο βιασμός?" εχει δικιο ...Ενα χαδι θα ειναι...Αλλιμονοστονπατερα και στοπαιδι μιαπου δεν υπαρχει καν ψυχολογικη στηριξη σε τετοιες περιπτωσεις."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook