Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Στην παράθεση τεκμηρίων επικεντρώθηκε σήμερα η δίκη Σκορδέλη-Κρασοπούλη-Γρηγορίου


ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Σταμάτησε για σήμερα η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του φόνου του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή. Η διαδικασία επικεντρώθηκε σήμερα στην παράθεση των τεκμηρίων. Αύριο η διαδικασία θα...


επαναρχίσει στις 08:30. Με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησε η μητέρα του Άντη Χατηζκωστή, η κ. Τούλα την σημερινή ακροαματική διαδικάσία για τη δολοφονία του μονάκριβού γιού της, του οποίου την ζωή αφαίρεσαν άνανδρα την 11 Ιανουαρίου του 2010. Δείχνοντας τεράστιο σθένος, η κ. Τούλα είχε την ψυχική δύναμη να είναι παρόν στην άχαρη διαδικασία του Κακουργιοδικείου. Η μητέρα του Άντη όταν άκουσε το κατηγορητήριο λύγισε κι άρχισε να κλαίει.

12:39 Μετά τη διακοπή, επανήρχισε η διαδικασία, με τη συνέχεια της παράθεσης των παραδεκτών γεγονότων και από τις δύο πλευρές. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η κατάθεση του επικεφαλής του Φωτογραφικού Τμήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας για τα παραδεκτά γεγονότα. Στο δικαστήριο λέχθηκε ότι η Έλενα Σκορδέλη τις μετοχές της, τις αγόρασε απο τον Κίκη Λαζαρίδη, Γιώργο Ποταμίτη, Χριστίνα Σαρρή και Αλέξη Γαλανό.
11:58 Διακόπηκε για 10λεπτο διάλειμμα η δίκη. Στο πρώτο σκέλος έγινε η παράθεση των παραδεκτών γεγονότων και τεκμηρίων ενώ έγινε παρουσίαση έγχρωμου και ασπρόμαυρο ντοκουμέντου το οποίο έγινε δεκτό και απο τις δύο πλευρές. Οι ενστάσεις των συνηγόρων επικεντρώνονται στα χρηματοοικονομικά θέματα και στο πακέτο μετοχών της κατηγορούμενης, με την υπεράσπιση να επικεντρώνεται στο ύψος των τόκων.


11:15 Αυτή την ώρα η διαδικασία επικεντρώνεται στην εξασφάλιση του πακέτου μετοχών απο την Έλενα Σκορδέλη, και την αγορά τους απο την οικογένεια Σαρρή.
10:50 Με 45 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ΣΙΓΜΑ, Άντη

Χατζηκωστή, αφού για άγνωστο λόγο οι κατηγορούμενοι εξήλθαν της αίθουσας, και στη συνέχεια ξαναμπήκαν. Η δίκη άρχισε με την παρουσίαση των τεκμηρίων.
09:40 Κατάμεστη η αίθουσα του δικαστηρίου, η οποία αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη δίκη. Μέσα στην αίθουσα υπήρξαν μικροεντάσεις αφού οι θέσεις δεν έφταναν για όλους.

sigma live

Share on Facebook