Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Απλήρωτοι σε εισπρακτική εταιρεία"


"Σε εισπρακτική εταιρεία που εδρεύει στην Ν. Ιωνία οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες και οδεύουν ολοταχώς προς τον τρίτο!Κανείς δεν τους ενημερώνει για το τί γίνεται.Κανέναν δεν νοιάζει για το αν έχουν υποχρεώσεις και πώς θα τις πληρώσουν!!!Τους χρωστάνε 2 μισθούς, η αδιαφορία έχει φτάσει στο απροχώρητο και γενικά όλοι έχουν φτάσει...
στο αμήν!Από την πλευρά τον εργαζομένων ετοιμάζονται καταγγελίες και με το δίκιο τους καθώς το θράσος των εργοδοτών έχει χτυπήσει κόκκινο μιας και εκτός του ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ζητάνε κιόλας να δουλεύουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα...και το καλύτερο?Να είναι άκρως παραγωγικοί!!!!Να τονιστεί ότι το 90% των εργαζομένων παίρνει απλά τον βασικό μισθό...και όμως οι "κύριοι" εργοδότες αδυνατούν να τον καταβάλλουν!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


-------------------------
"Απλήρωτοι σε εισπρακτική εταιρεία" Αμα εχουν οι εν λογω εργαζομενοι και απληρωτα δανεια τοτε ειναι τρομερη η ειρωνει ε????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------
Ρεεεεεεεεε καλά να πάθετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε και ..εις χειρότερα..!!!

Μόνο έτσι θα καταλάβετε τι εστί "βερίκοκο"...

Μόνο έτσι θα καταλάβετε τον κοσμάκη που παίρνετε τηλέφωνο και τον στέλνετε στο τρελοκομείο.. η ακόμα και στον τάφο, με τον "τραμπουκισμό"
και την εξοντωτική πίεση και τους εκβιασμούς που τους ασκείτε.. (Εχασα τον θείο μου 76 ετών πέρσι, ρε "εργαζόμενοι"... έμεινε με το τηλέφωνο στο χέρι, όταν του είπαν
ότι "την δευτέρα μπάρμπα, σου βγάζουμε τα πράγματα έξω και σου παίρνουμε το σπίτι..(ήταν δεν ήταν ένα "σκατό" 20-22 ετών στο τηλέφωνο)

Σιγά το πρόσχημα της ανεργίας ρεεεεεεεεεεε.... "Ποτές και σώσει" να έχω δουλειά εις βάρος των συνανθρώπων μου...

Δεν έχετε ακούσει ποτέ τη ρήση που λέει: "Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα"..!!!!

Ρε ουστ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook