Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

"Μπόχα στο Ηράκλειο Κρήτης"


"Σήμερα 22/6/2010 το πρωί, στον πεζόδρομο 25ης Αυγούστου που ξεκινάει απο το λιμάνι και καταλήγει στο κέντρο της πόλης, αναδυόταν μια φοβερή και τρομερή βρώμα απο τους υπονόμους η οποία σε συνδιασμό με την ζέστη δημιουργούσε μια πολύ 'ρομαντική' και 'γλυκειά' αστμόσφαιρα σε όλους τους ντόπιους...



αλλά και στους δεκάδες τουρίστες που έκαναν την ολιγόωρη βόλτα τους έχοντας μόλις βγεί απο τα κρουαζιερόπλοια.
Ο γεράκος που πουλούσε μαντήλια και ο έγχρωμος που πουλούσε αρώματα θα πρέπει να έκαναν χρυσές δουλειές. Ευτυχώς!
Τα 'καμάκια' μάταια προσπαθούσαν να πείσουν τους περαστικούς να κάτσουν στα μαγαζιά τους και να απολαύσουν τα τραγανά καλαμαράκια τους. Ξανά ευτυχώς! (για τα καμάκια δηλαδή που εν έτη 2010 ακόμη επιβιώνουν)
Εντάξει δεν συμβαίνει κάθε μέρα αυτό με την μπόχα, όμως τουλάχιστον για σήμερα ένα ήταν σίγουρο.
Το δημοκρατικό Ηράκλειο, η αιώνια πόλη σας καλοσωρίζει!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"Απ' όπου κι αν είσαι, όπου κι αν μένεις, αν έχεις πάει σε άλλη πόλη εκτός από το Ηράκλειο θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Σε καμία άλλη πόλη δεν έχει τύχη να σου έρθει μπόχα όπως την λες? Δεν έχει τύχει ποτέ να έχει χαλάσει ας πούμε κάποιος αγωγός ή ο,τιδήποτε άλλο ποτέ όπου κι αν έχεις πάει? Εκτός αν εκεί που πηγαίνεις εσύ πατάς μόνο σε καλογυαλισμένα πλακάκια και πουθενά γύρω σου στη χώρα μας δεν έχεις δει ούτε κάδους από σκουπίδια ξεχειλισμένους, ούτε τίποτε απ' όλα αυτά. Το ειρωνικότατο σχόλιό σου στο τέλος του κειμένου "Το δημοκρατικό Ηράκλειο σας καλωσορίζει" είναι εντελώς άσχετο και γελοίο με το θέμα που έγραψες. Κι όλα αυτά επειδή σου ήρθε μια μπόχα! ΛΥΣΗ. Να κρατάς χαρτομάντηλα πάντα μαζί σου και να κλείνεις τη μύτη σου."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook