Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ : Δηλώσεις Μόρα και Γκέκα


Σε ένα σημείο συμφώνησαν στις δηλώσεις τους οι διεθνείς μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νότια Κορέα, στο ότι έγιναν πολλά αβίαστα και ταυτόχρονα "χοντρά" λάθη, που "πληρώθηκαν" με την τέταρτη ήττα της εθνικής στους ισάριθμους αγώνες της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε ένα γκολ δώρο από παιδικό λάθος και μετά ήταν δύσκολο να φτάσουμε έστω και στην...

ισοπαλία. Δεν μας ήθελε σήμερα η μπάλα. Θα μπορούσαμε κι εμείς να σκοράρουμε από στημένη φάση. Τώρα συνεχίζουμε. Έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας μέχρι το ματς με τη Νιγηρία και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας" είπε ο Φάνης Γκέκας.

Ο Βαγγέλης Μόρας, τον οποίο ο Ότο Ρεχάγκελ ευελπιστεί να έχει στη διάθεσή του στον αγώνα κατά της Νιγηρίας, δεν είχε αντίθετη άποψη: "Σήμερα πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Οι Κορεάτες ήταν περισσότερο οργανωμένοι. Στο πρώτο γκολ υπήρξε αδράνεια, στο δεύτερο προσωπικό λάθος. Τώρα οφείλουμε να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τη Νιγηρία". Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται; "Είμαι καλά" απάντησε.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, από την πλευρά του, δεν έψαξε για δικαιολογίες. "Δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και χάσαμε δίκαια χάσαμε. Η Νότια Κορέα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Εμείς ήμασταν άτυχοι, αφού στην πρώτη φάση δεχτήκαμε γκολ. Σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ύστερα ρισκάραμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε", είπε ο ποδοσφαιριστής της Σιένα, ενώ για τον αγώνα που έπεται εναντίον της Νιγηρίας εκτίμησε πως "τα περιθώρια στενεύουν όταν χάνεις το πρώτο ματς. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις ψυχικά αποθέματα. Εμείς τώρα δεν έχουμε πολλές επιλογές. Η Νιγηρία είναι μια εξίσου καλή ομάδα και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα".
Share on Facebook