Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ερχεται γάμος και χαρά για τον Ματαράγκα


Στον... αστερισμό των γάμων της εποχής έρχεται ένας ακόμα με τη δική του «Λάμψη»! Ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας -που αγαπήσαμε μέσα από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του Νίκου Φώσκολου- παντρεύεται το Σάββατο την αγαπημένη του συνάδελφο Ελβίρα Ζαμπετάκη.

Το μυστήριο θα γίνει στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και Αγίου Στυλιανού στη Ραφήνα, με την παρουσία ...
πολλών προσκεκλημένων και φίλων του ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

«Ο Γιώργος και η Ελβίρα γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια σε μια περιοδεία με τον θίασο του Βασίλη Τσιβιλίκα και από τότε μένουν μαζί. Η αγάπη που τους ένωσε από την πρώτη στιγμή έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο αγοράκι, τον εξάχρονο σήμερα Χάρη, ο οποίος θα είναι και παρανυφάκι στο γάμο τους» λέει στην «Εspresso» άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού. Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο σπίτι τους στη Ραφήνα.

Σύντομα ο Γιώργος Ματαράγκας θα φύγει για περιοδεία με τον θίασο του Βασίλη Τσιβιλίκα που ανεβάζει την κωμωδία «Θέλει τέχνη ο έρωτας», μαζί με τη Νέλλη Γκίνη και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

«Ο Τσιβιλίκας είναι το μοιραίο πρόσωπο για μένα και την Ελβίρα... Οταν γνωριστήκαμε παίζαμε σε δικό του θίασο και τώρα μετά τον γάμο μας εγώ θα είμαι και πάλι μαζί του...» επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός σε φίλους του και τονίζει ότι είναι το γούρι του. Παράλληλα με το θέατρο ασχολείται και με την κρεπερί του, που είναι από τις πιο γνωστές στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.


espresso



Share on Facebook