Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Στέλνει εξώδικο στην ΕΠΟ: «Προασπίζουμε τα συμφέροντα του ΟΦΗ»


Δυναμικά πρόκειται να κινηθεί ο ΟΦΗ σε περίπτωση που περάσει η έφεση του Ηρακλή και του δοθεί η αδειοδότηση για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τη νέα σεζόν.
Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από...



... την επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ, οι Ηρακλειώτες αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Δ.Σ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκδοση της με αριθμό 2/2010 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. με την οποία έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ και της χορηγήθηκε η άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Το Δ.Σ.,μετά τις τελευταίες εξελίξεις , αποφάσισε ΑΜΕΣΑ , με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ , να αποστείλει εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση και Διαμαρτυρία στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. καλώντας την να τηρήσει απαρέγκλιτα και στο ακέραιο τη νομιμότητα, και να απόσχει από κάθε πράξη που αντιβαίνει στο διεθνές και εσωτερικό δίκαιο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα προβεί στην άσκηση όλων των πρόσφορων ένδικων μέσων και βοηθημάτων για την τήρηση της ισονομίας και διαφάνειας στην υπόθεση της αδειοδότησης των ΠΑΕ».

http://www.sportdog.gr/




Share on Facebook