Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πρώτη να λέγεται...


Αρχίζει την Δευτέρα το πρωί στις 09:00 η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά απόψε, ο Έβαλντ Λίνεν θα δώσει κανονικά το παρών και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες των ερυθρολεύκων. Το ερώτημα που τίθεται εύλογα είναι «ποιούς παίκτες;» αφού το απουσιολόγιο είναι γεμάτο...

Κατ' αρχάς εκτός είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης που βρίσκονται με την εθνική στη Νότιο Αφρική. Παρελθόν σε σχέση με το περσινό ρόστερ αποτελούν οι Μίχαλ Ζεβλάκοφ και Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα συνεχίσουν σε Άνκαραγκουτσου και Σάλκε αντίστοιχα. Απόντας και ο Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει άδεια μια εβδομάδα παραπάνω από τους υπόλοιπους λόγω υποχρεώσεων που είχε με την εθνική Σουηδίας.

Από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, Τάσος Πάντος, Ιεροκλής Στολτίδης, Λομάνα Λούα Λούα, Ούρκο Πάρντο (θα έχει νέα συνάντηση αύριο με τη διοίκηση για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας), Λεωνίδας Παναγόπουλος (δεν έχει υπογράψει ακόμα) άπαντες έχουν ειδοποιηθεί να δώσουν κανονικά το παρών, όμως παραμένει άγνωστο ποιοί εξ αυτών θα συνεχίσουν.

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=4969
Share on Facebook