Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Για τον "κυβερνήτη" του Αβέρωφ"


"Για το Αβέρωφ. Σωστά έπραξε αυτήν την φορά η ηγεσία και τον έστειλε σπίτι του. Η άδεια μπορεί να δόθηκε ή να εγκρίθηκε από το πεντάγωνο αλλά επιτέλους δεν μπορεί να γνωρίζει...


κάποιος αξιωματούχος που βάζει μια υπογραφή τι παρενέργειες θα έχει αυτή και με ποιον τρόπο θα την διαχειριστούν κάποιοι.
Αλώστε για αυτό ήταν εκεί ο κύριος αυτός “κυβερνήτης”. Η θέση αυτή είναι άκρος χαριστική για κάποιο αξιωματικό αφού στην ουσία δεν κάνει τίποτα όλη μέρα. Ήταν εκεί κάποια χρόνια αυτός και κάποιοι άλλοι πριν από αυτόν και όταν χρειάστηκε να δείξει τι σημαίνει ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ πολεμικού πλοίου τότε έπιασε τον χορό με τις μοντέλες, μηπως τον σουρώσαν κιόλας δεν ξερω.
Μετά αναρωτιέστε γιατί οι τούρκοι καθημερινός φτάνουν μέχρι τo FIR Αθηνών ή γιατί ανέβηκαν στα Ίμια κλπ."

------------------------------------------------------------------------------------

"ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣTΟ '' Γ.ΑΒΕΡΩΦ '' ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ;.
ΔΗΛ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Αγαπητό τρωκτικό , πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και η παραδειγματική τιμωρία και για αυτούς που ατιμασαν την ιστορία του ιστορικού πλοίου . Χρηματικό πρόστιμο ή ότι ποινή ορίζει ο νόμος , αφού για άλλη χρήση δόθηκε και άλλο έπραξαν . Όχι να την βγάλει λάδι ο πεθερός της μοντέλας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------


"Λογο αυτου του γεγονοτος ΤΩΡΑ εμαθα την σημασια που εχει αυτο το πλοιο. Αν δεν γινοταν αυτο δεν θα το μαθενα. Ευγε λοιπον στην φρεγατα Αβερωφ και ευγε σε ολο αυτον σαλο που εμαθα και κατι.

Και για την Ιστορια λοιπον ειναι το πλοιιο που βγηκε λεει στα δαρδανελια και απετρεψε τις τουρκικες φρεγατες. Θα ψαξω και αλλα βεβαια για την ιστορια του πλοιου.

Τα συμπερασματα στον καθενα σας. Μεγαλα ατομα ειμαστε...!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Ενταξει, πες πως υπηρχε η (μικρη) πιθανοτητα οι αρμοδιοι να μην ηξεραν για ποιο σκοπο εδιναν το Αβερωφ... Ειναι δυνατον να μην γνωριζε εστω και ενα ατομο απο τις δεκαδες που παρευρεθηκαν στην δεξιωση την ιστορια του Αβερωφ?? Αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι φταιχτες της υποθεσης , οι οποιοι χορευαν ελαφρα την καρδιαν πανω στο καταστρωμα χωρις κανεναν να τον βαραινει η συνειδηση του που βεβηλωνει με τοσο αισχρες πραξεις ενα τοσο σπουδαιο συμβολο της Ελληνικης Ιστορ! ιας. Επειδη περα απο το γλυκο προσωπακι και το μακιγιαζ της Χρουσαλλα υπαρχει μονο σαπιλα.ΣΑΠΙΛΑ!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Δηλαδή ΟΚ, μόνο ο διευθυντής του Αβέρωφ ήξερε τι έκανε, όλοι οι άλλοι λάδι? Δηλαδή τα κονέ ο εφοπλιστής τα είχε με τον διευθυντή του Αβέρωφ, τους ανώτερους του, ούτε που τους ήξερε (στρατιωτικούς και πολιτικούς).
Ρε σας φτύνουν και νομίζετε ότι ψιχαλίζει!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook