Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Γυρίστε ολοταχώς προς τα πίσω..."


"Aγαπητοί μου φίλοι του τρωκτικού πάμε από το κακό στο χειρότερο, όλα έχουν σταματήσει, είμαι εφημέριος σε ένα Ναό της Αθήνας και το τί γίνεται κάθε μέρα από τους ανθρώπους που έρχονται να ζητήσουν βοήθεια από την Εκκλησία δεν λέγεται...κάθε μέρα πάνω από τριάντα, τριάντα πέντε άτομα, τα γεύματα αγάπης έχουν αυξηθεί στο κατακόρυφο, πάνω από 2.000 μερίδες φαγητού καθημερινά μόνο στο κέντρο της Αθήνας από τους ...
Ναούς της Αρχιεπισκοπής... και πού είστε ακόμα...τώρα εί! ναι καλοκαίρι και ο Έλληνας θα πάει στη παραλία θα κάνει κανένα μπάνιο θα τον χτυπήσει ο ήλιος κατακούτελα και θα ζαλιστεί, από Σεπτέμβρη όμως θα καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς έχει γίνει και είναι βέβαιο ότι τα χειρότερα έρχονται...το θέμα όμως είναι γιατί γίνεται αυτό, γιατί δεν αντιδρά ο κόσμος, αλλά είναι αποχαυνωμένος σε όλα αυτά που του πασάρουν τα ΜΜΕ, τα οποία είναι απόλυτα βέβαιο ότι είναι καθοδηγούμενα από τη Κυβέρνηση.
Αν δεν πάψουμε να κοιτάμε το εγώ και να επικεντρωθούμε άμεσα στο εμείς δεν θα γίνει απολύτως τίποτα αγαπητοί μου, αν δεν καταλάβουμε ότι όλοι μαζί πρέπει σαν μια γροθιά να αντισταθούμε στο κατεστημένο και σε ότι πάνε να μας περάσουν τότε καήκαμε...πρέπει να γυρίσουμε με απόλυτη ταχύτητα προς τα πίσω...και εννοώ προς τα ιδανικά και πατριωτικά, στην οικογένεια, στην ορθή πίστη των πατέρων της Εκκλησίας μας, στην ηθική μας ομοψυχία, στην Εθνική μας λεβεντιά, στις αξίες και στα ιδανικά.
Τα ξεχάσαμε όλα αυτά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα βολευτούμε σε μια θέση και ο μισθός να τρέχει άφθονος, εεεε όλα αυτά δεν μπορούν να συνεχίζονται, σταματήστε να υποστηρίζετε ανθρώπους και πολιτικούς που δεν αξίζουν, σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτάκια τους και βγάλτε τη φωνή έξω να φοβηθούν και να τρομάξουν.
Οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν θεωρούν ότι είναι στο απυρόβλητο και ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αυτό είναι βέβαιο, αλλά αυτούς τους εξαφανίζει το κατεστημένο.
Εγώ προσωπικά θα προσπαθώ για το καλύτερο, θα προσπαθώ να κάνω πράξη τα λόγια του Χριστού: «όταν κοιτάς τον διπλανό σου είναι σαν να φροντίζεις εμένα», η Εκκλησία πραγματικά βοηθάει, μέσα από τα λάθη της, μέσα από τις αδυναμίες της, από τα σκάνδαλά της, είναι αυτή που 2010 χρόνια τώρα υπάρχει και πραγματώνει την Αλήθεια της.
Γυρίστε ολοταχώς προς τα πίσω..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook