Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

" Ο "επαναστάτης" Στελλάρας "


"Όταν από αυτό εδώ, το φιλόξενο και τολμηρό βήμα, γράψαμε ότι η επιλογή του Υπουργού Πολιτισμού, για κάποια πρόσωπα, ως μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ, είναι λαθεμένη και ότι θα του δημιουργήσει προβλήματα, κανείς από τους αρμόδιους…..φωστήρες, δεν μας έδωσε σημασία.

Τα ήξερε όλα ο κ. Γερουλάνος…..Τα είχε μάθει εκεί, μέσα στα βελούδινα σαλόνια των γαλαζοαίματων φίλων του. Του φωνάξαμε, πως η επιλογή Κούλογλου, για το Δ.Σ. της...
ΕΡΤ ήταν λάθος. Και ότι ο άνθρωπος αυτός, που έχει κάνει σημαία τις φιλοδοξίες του, δεν έχει μπέσα….Θα του την φέρει…

Δεν μας έδωσε καμία σημασία, ο ξερόλας, προστάτης του.

Νάτος τώρα, ο Στελλάρας, τους τα βρόντηξε και έφυγε. Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. και εκβιάζει, για να πάρει τις εκπομπές εκείνες που είχε. Με το 0.0% τηλεθέαση που είχαν.

Έκανε την ίδια ¨ηρωική¨ έξοδο, που έκανε και επί Παναγόπουλο. Ο γαλαζο-κοκκινο-πρασσινος βολεψάκιας. Που καταφέρνει με όλους και με όλα να συμβαδίζει.

Φθάνει ο δρόμος να έχει φράγκα. Έτσι, σαν τα φθινοπωρινά πεσμένα φύλλα.

Έτσι άδειασε τον ευεργέτη του Παπουτσάκη, έτσι συνήθως αδειάζει όλους τους ευεργέτες του, όπως έκανε τώρα με τον Γερουλάνο, που πραγματικά, τον τίμησε με τη θέση αυτή. Όμως, ο Στελλάρας, έχει άλλη….τιμή. Έχει υψηλό κασέ. Θέλει δημοσιότητα και φράγκα.

Κοιτάξτε να του δώσετε και τις….. εκπομπές που ζητάει, για να σας τιμήσει ακόμα περισσότερο. Κύριε Γαμπρίτσιε, πρόσεξε.

Το δις εξ αμαρτείν…. Το γνωρίζεις.

Με το δίκιο μας μετά, να ουρλιάζουμε σε βάρος σου και σε βάρος του Υπουργού σου….

Τά χετε κάνει, που τά χετε κάνει μπάχαλο. Ένα ακόμα να χρεώσετε; Πολύ δεν πάει; Δεν του άρεσε η τιμητική θέση, μέσα στο Δ.Σ., του Στέλιου, γιατί με τις εκπομπές η μάσα είναι ασύγκριτη μεγαλύτερη….

Όμως, κάποτε Στέλιο μου, εμπέδωσε και αυτό που λέει πως:

« Όποιος ψάχνει τα πολλά, χάνει και τα λίγα….»
ΛΥΣΙΑΣ






Share on Facebook