Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Απάντηση στον Καρατζαφέρη για την αποχή των καθηγητών"


"Εάν ο κύριος Καρατζαφέρης κατάλαβε πως οι καθηγητές ενδιαφέρονται μόνο για τα ήδη ελάχιστα χρήματα που έπαιρναν λάθος κατάλαβε.Για εμάς είναι θέμα αξιοπρέπειας. Αν ο κ. Καρατζαφέρης, που το παίζει και προασπιστής της...


ηθικής, θέλει να μάθει στα παιδιά του να δέχονται ως εργαζόμενοι την οποιαδήποτε κοροϊδία και να σκύβουν το κεφάλι στην εκμετάλλευση ας το κάνει ελεύθερα. Εμείς στα δικά μας παιδιά έχουμε χρέος να τους μάθουμε αξίες. Κι εμείς είμαστε γονείς και τα δικά μας παιδιά περιμένουν βαθμολογία. Αλλά έχουμε αξιοπρέπεια, την οποία η ηγεσία του υπουργείου παιδεία τσαλαπατά επανειλλημένως. Μετά το παιχνίδι που έπαιξαν μαζί μας δεν γυρνάμε στα βαθμολογικά, αν δεν κρατήσουν την αρχική τους δέσμευση που κοινοποίησαν όταν άρχισαν οι εξετάσεις.

Οι ανήθικοι είναι οι πολιτικοί που άλλα είπαν και άλλα έκαναν και για μια ακόμη φορά τα ρίχνουν στον κόσμο. Λοιπόν τέλος η πλάκα. Η βαθμολογία θα βγει όταν θα σοβαρευτεί το υπουργείο και θα ζητήσει και συγγνώμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, γονείς και μαθητές για τους λανθασμένους τους χειρισμούς. Ως τότε τα γραπτά θα περιμένουν. Ας πάει ο Καρατζαφέρης να τα διορθώσει που τα θέματα αξιοπρέπειας δεν τον αγγίζουν όπως φαίνεται."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"αναρωτιέμαι αν ο κ. Καρατζαφέρης και οι όμοιοι του (βουλευτές και ειδικά βουλευτές του κόμματός του) που συμμετέχουν στις εξεταστικές, χρειάστηκε ποτέ να μην πληρωθούν για την συμμετοχή τους;;;; μήπως αυτοί δεν αμοίβονται με μισθό;;; γιατί θα πρέπει να παίρνουν εξτρα για τη δουλειά τους;;; όσο για τις μεγαλοστομίες ας τις αφήσει στην άκρη γιατί δεν πιάνουν. Αν το παίζει δίκαιος και ηθικός να τα βάλει με την Διαμαντοπούλου που κοροϊδεύει τους καθηγητές. Αλλά δε φταίει αυτός αλλά όλοι εμείς : Μας έκλεψαν, μας διέλυσαν και τώρα τους πληρώνουμε Î! �α βρούνε ποιος τα πήρε!!! Α! ρε σύνταγμα πότε θα γίνεις ο δεύτερος τοίχος της Καισαριανής!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook