Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Λυκούδη-Αναστασιάδης: Γάμος και βάπτιση μαζί!

To μοντέλο του πάλαι ποτέ πρωινού καφέ, και του Όμορφου κόσμου


Το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους έδωσαν η Ράνια Λυκούδη και ο Ζάχος Αναστασιάδης το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι. Στις 12.00 το μεσημέρι επέλεξε το ζευγάρι να κάνει τον γάμο του. Η Ράνια έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό της νυφικό, διά χειρός Θόδωρου Τρανούλη, το οποίο....

ήταν σε στενή γραμμή, με την πλάτη έξω και με ουρά και τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με λουλούδια. Δύο χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο αθλητής και το μοντέλο ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με θρησκευτικό γάμο. Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε η βάφτιση του μικρού τους αγοριού, που πήρε το όνομα Μιχαήλ (από τον πατέρα του γαμπρού).
Κουμπάροι στον γάμο τους ήταν ο παιδικός φίλος του Ζάχου Αναστασιάδη, Σταμάτης Φώτογλου μαζί με τη γυναίκα του. Νονοί του μικρού Μιχαήλ ήταν ο Παναγιώτης Πέρρος αλλά και ο Χρήστος Αφρουδακης, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» λόγω της εθνικής ομάδα πόλο, που βρίσκεται στη Ρωσία. Ο αθλητής μπορεί να μην κατάφερε να βάλει λάδι στον Μιχαήλ, ωστόσο η Ράνια και ο Ζάχος θεωρούν κι αυτόν νονό του παιδιού τους.
Το βράδυ το ζευγάρι μαζί με τα αδέλφια και τους κουμπάρους του διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα» με τη Δέσποινα Βανδή. Οσο για το ταξίδι του μέλιτος, θα γίνει τον Αύγουστο σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Espresso



Share on Facebook