Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Καλοκαιρινή απόδραση


Πέντε μήνες μαζί και σχεδιάζουν το πρώτο τους καλοκαίρι. Αυτές οι διακοπές θα είναι ιδιαίτερες για τη Ms «TV WEEKEND» Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού μετά από δύο χρόνια χωρίς σύντροφο θα κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της και γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό.

Και οι δύο είναι πιεσμένοι επαγγελματικά και περιμένουν πώς και πώς να αποδράσουν ...
από την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», το ζευγάρι θα επισκεφθεί την Κρήτη, αφού θα παρευρεθούν στη βάπτιση του γιου της αρχισυντάκτριας της Σταματίνας, Πάτρας Ανδρουλάκη, που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο. Στη συνέχεια σκέφτονται να επισκεφθούν διάφορα νησιά, αφού και οι δύο λατρεύουν τη θάλασσα.

Η Σταματίνα με τον Θέμη την περασμένη Κυριακή έκαναν την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους στον γάμο των φίλων τους Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά και χωρίς πολλά πολλά κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Κατέφθασαν με το πολυτελέστατο Range Rover του γοητευτικού δικηγόρου, περπάτησαν χεράκι χεράκι, μίλησαν ευγενικά στους δημοσιογράφους, και ο Θέμης εξέπληξε την Σταματίνα με το τσάμικο που χόρεψε με τον Λιάγκα κατά τη διάρκεια του γλεντιού.

Μολονότι πρόκειται για love story, το οποίο μάλιστα φουντώνει, κανείς από τους δύο δεν προβλέπεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να μιλήσει, αν και ήδη ακούγεται έντονα πως δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν θέλετε και περισσότερες πληροφορίες για τον Θέμη, να πούμε ότι γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1993 και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ποινικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βόννης στη Γερμανία. Ανθρωπος που θέλει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του, έχει κάνει διδακτορική διατριβή στον τομέα Ποινικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης με θέμα «Η πολλαπλή αιτιότητα στην πράξη και στην παράλειψη».

espresso


Share on Facebook