Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

" Θαυμάτων ΝΕΤ συνέχεια... "


"Προκειμένου να υποστηρίξουν και να καλύψουν τα χάλια της Εθνικής, οι απεσταλμένοι της ΝΕΤ έχουν φτάσει σε σημείο να αλλάζουν την ιστορία. Όποιος είδε την ανταπόκριση των απεσταλμένων της ΝΕΤ στη μεσημεριανή εκπομπή, έμαθε... καινούρια πράγματα. Ο Γιάννης Δάρας μιλούσε για τις σχέσεις των παικτών, αν μιλάνε μεταξύ τους και αν έχουν καλή επικοινωνία στις δύσκολες στιγμές. Πετάει λοιπόν το μυθικό, πως οι διεθνείς ...
μας το 2004, μίλησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρωσία, όταν χάναμε 2-0, κατά πως είπε. Οι διεθνείς πέρα από τις οδηγίες
του Ρεχάγκελ στην ανάπαυλα, μίλησαν μεταξύ τους, έβαλαν το γκολ στο δεύτερο μέρος κι έτσι η Ελλάδα προκρίθηκε στους οκτώ, για τη μετέπειτα πορεία προς την κούπα. Βέβαια στην πραγματικότητα, υπάρχει μια... μικρή λεπτομέρεια που είναι διαφορετική. Ο Βρύζας σε εκείνο το ματς είχε μειώσει στο 43ο λεπτό, άρα το ματς ήταν 2-1 στο ημίχρονο. Αλλά ποτέ δεν θα πρέπει ν' αφήνεις μια αλήθεια, να σου χαλάει μια όμορφη ιστορία.

ΥΓ: Βέβαια πως αποδεικνύεται ότι επειδή οι σχέσεις ήταν αγαστές το 2004 ανάμεσα στους παίκτες, συμβαίνει και τώρα το ίδιο, είναι κάτι που που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ως επιχείρημα.

ΥΓ1:Ο Γκέκας χθες ξαναβαφτίστηκε από Θεοφάνης, σε Δημήτρης...

ΥΓ2: Για τα παλικάρια της Εθνικής. Αν πιστεύουν πως τους έχει γίνει σκληρή κριτική, ας ρωτήσουν και τον Γκριν που τα αγγλικά ταμπλόιντ μετά το ματς της Αγγλίας με τις ΗΠΑ, παρουσιάζεται περίπου ως Μr Bean και ηλίθιος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ




Share on Facebook