Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γιακούμπου: Μακάρι να γίνει όπως και με τον Ολυμπιακό!


Ο 28χρονος επιθετικός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «SportDay», εμφανίσθηκε σίγουρος ότι η Νιγηρία θα πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ θυμήθηκε και τον αγώνα του 2002 ανάμεσα στη Μακάμπι Χάιφα και τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε πετύχει τρία γκολ!...



«Όπως και οι Νοτιοκορεάτες...»

«Μακάρι να γίνει όπως τότε, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει πρώτη σημασία για μένα. Εκείνο που μετράει είναι να νικήσουμε και να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση», δήλωσε αρχικά ο διεθνής άσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ:

«Είναι καλή ομάδα. Εχουμε διαφορετικό στυλ. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί, εσείς είστε πιο τεχνική ομάδα. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα πάει στη δύναμη και τελικά θα τον κερδίσουμε εμείς. Είναι τελικός και για τη Νιγηρία και για την Ελλάδα. Αυτό προκαλεί περισσότερο άγχος, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ελπίζω να βάλουμε κι εμείς ένα γρήγορο γκολ όπως οι Κορεάτες και να νικήσουμε. Θα δούμε πού πρέπει να σας χτυπήσουμε...».

«Θα τα παίξουμε όλα κόντρα στην Ελλάδα»

Όσο για την ήττα από την Αργεντινή, επεσήμανε: «Παίξαμε καλά, αν και σταθήκαμε τυχεροί στις φάσεις που έκανε ο Μέσι. Ευτυχώς ο Ενιεάμα ήταν σε καλή μέρα και μας κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Στο φινάλε μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν μας βγήκε η καλή ευκαιρία. Τώρα θα τα παίξουμε όλα για όλα κόντρα στην Ελλάδα».

sportdog.gr

Share on Facebook