Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Εκπαιδευτήρια Δούκα"


"Ενώ το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει ανακοινώσει οτι δεν θα γίνει καμία αύξηση στα δίδακτρα, τα εκπαιδευτήρια Δούκας έκανα αυξήσεις 20%!!!.
Πάνω απο 50 καταγγελίες στο Υπουργείο απο γονείς, το υποχρέωσαν να τους κάνουν έλεχγο. Η αύξηση παραμένει...


έχουν ξεσηκωθεί και οργανώνουν σύλλογο γονέων & κηδεμόνων, αλλά η κα Δούκα το "απαγορεύει".
Επιπλέον δεν δίνει γραπτά την ανάλυση του τι πληρώνουν οι γονείς για το παιδί του παρά μόνο προφορικά και αυτό το απαγορεύει. Απίθανα πράγματα. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"οσον αφορα τα εκπαιδευτηρια ειμαι μαθητης εδω και 12 χρονια. το σχολειο τα τελευταια χρονια λειτουργει εντελως αυθαιρετα και εξω απο τους κανονες του υπουργειου. συλλογος γονεων δν υπαρχει, σημασια στα 5αμελη δν δινεται και ετσι η κ δουκα κανει οτι θελει με τα οικονομικα και τα παιδια ειναι αναγκασμενα να πληρωνουν παρα πολλα χρηματα χωρις λογο..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Είμαι γονέας παιδιού στον Δούκα και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα που αναφέρουν οι αναγνώστες σας. Θα πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν οι κανόνες. Αν το Υπουργείο δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του τότε να καταλάβουμε οτι οι γονείς έχουμε τεράστια δύναμη και να λάβουμε τα μέτρα μας. Η δύναμή μας είναι τα χρήματα που δίνουμε. Η επιχείρηση ΔΟΥΚΑΣ δεν μπορεί να αντέξει απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αν αποφασίσουμε να φύγουμε. Τα άλλα σχολεία κάνουν "προσφορές" για να γράψουμε τα παιδιά μας. Ας καταλάβουμε και ας χρησιμοποιήσπουμε τη δύναμή μας. Ας οργανωθούμε.!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook