Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Απομακρύνεται ο Ντιόπ


Το ενδιαφέρον δύο γαλλικών ομάδων για τον Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο της Πόρτσμουθ, δυσκολεύει την προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Μέχρι πρότινος οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν μόνοι τους, αλλά τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν αρνητική τροπή. Αυτό...
τουλάχιστον, φαίνεται από τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της Πόρτσμουθ, Ανδρέα Ανδρονίκου, στην εφημερίδα “Portsmouth News”.

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ντιόπ και το να… ξεφορτωθούμε το συμβόλαιο ενός παίκτη που παίρνει μισθό για Πρέμιερ Λιγκ, είναι κάτι που αξίζει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Ωστόσο, έχουμε προτάσεις από δύο γαλλικές ομάδες. Είναι εμφανές ότι αυτή είναι μια πιο ενδιαφέρουσα προοπτική για εμάς και ελπίζουμε να εξελιχθεί. Είναι κάτι που θα φέρει περισσότερα χρήματα στην ομάδα, απ’ ότι το να ελευθερωθούμε απλά από το συμβόλαιο του παίκτη, αφήνοντάς τον να πάει στην Αθήνα. Προς το παρών διαπραγματευόμαστε με ατζέντηδες και ακόμα υπάρχουν πολλές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις αλλάζουν συνεχώς», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του τεχνικού διευθυντή των «Πομπέις».

Είναι κατανοητό, λοιπόν, ότι για να διατηρήσει η ΑΕΚ τις ελπίδες της στην υπόθεση του Ντιόπ, θα πρέπει να… αντικρούσει τις προτάσεις που έχουν κάνει οι δύο γαλλικές ομάδες. Εκτός κι αν ο Σενεγαλέζος μέσος πιέσει την Πόρτσμουθ να τον αφήσει ελεύθερο για να έρθει στην Ελλάδα. Κάτι, πάντως, που φαντάζει πολύ δύσκολο με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα της αγγλικής ομάδας.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη και του μάνατζερ του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

http://www.theplayer.gr





Share on Facebook