Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

κ.Παπακωνσταντίνου τι θα γίνει με την καταγγελία που σας ήρθε για τον Γιαννίκο;




Πότε θα απαντήσετε κ.Παπακωνσταντίνου για την καταγγελία που πήρατε στο γραφείο σας με κωδικό G.K. με κωδικό 629 και αφορά έναν επιχειρηματία που λέγεται Κώστας Γιαννίκος; Μήπως δεν την ξέρετε την τρισέλιδη καταγγελία; Την πήγατε στα αρμόδια όργανα και το ΣΔΟΕ για να κάνει έλεγχο; Θέλετε ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι λέει με λεπτομέρειες η καταγγελία;

Δείτε το video παρακάτω και θα μας πείτε εσείς πόσο πληρώνουν την διαφήμιση και πόσα παίρνει το κράτος από αυτή την διαφήμιση; Μήπως δεν την περνάνε ως διαφήμιση αλλά ως σήμα του σταθμού και έτσι το δημόσιο χάνει εκατομμύρια ευρώ; Περιμένουμε ακόμα επίσημη απάντηση γιατί θα το φθάσουμε μέχρι τέλους.
Άλλωστε ο Γιαννίκος και ο Κουρής που επιτρέπουν σε υβριστές να συκοφαντούν και να σπιλώνουν μπορούν να ζητήσουν από τον Χατζηνικολάου και τον Μάκη να κάνουν μια έρευνα.

Η καταγγελία μιλάει για μεγάλο σκάνδαλο....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


και είναι από την παιδική σειρά των cd του Γιαννίκου, αλλά δεν βάζουν όνομα παρά μόνο πλάνα και μουσική οπότε σου λένε ότι δεν διαφημίζουν και το κράτος δεν παίρνει όσα πρέπει.
Στα παιδιά όμως γίνεται ΠΛΥΣΗ εγκεφάλου!

Share on Facebook