Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Πανταζόπουλος- Αντωνίου Γιατί χώρισαν

Ένα ταξίδι στην Κύπρο και ένας καβγάς σε έξοδό τους στο νησί, στάθηκε όπως φαίνεται αφορμή να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Ηλία Πανταζόπουλου και της Ρίας Αντωνίου. Αν και λίγο καιρό πριν, οι δύο τους έδειχναν έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, εδώ και λίγες μέρες έχουν κόψει κάθε άμεση επικοινωνία. Μόνος συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους παραμένει ένας κοινός τους συνεργάτης....



Όλα ξεκίνησαν όταν το υποτιθέμενο φλερτ του Ηλία με γυναικείες παρουσίες σε κλαμπ της Κύπρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ρίας. Ο καβγάς που ακολούθησε έκανε το γνωστό μάνατζερ να φύγει από το νησί. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η σχέση τους περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα -γι’ αυτό άλλωστε και είχαν αραιώσει οι κοινές τους εμφανίσεις-, όμως όλοι πίστευαν πως αυτό ήταν κάτι που θα ξεπεραστεί. Οι φίλοι τους μάλιστα λένε πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαν πολλές διαφωνίες, ενώ κανείς δεν έκανε προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματά τους. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης εκείνος έτρωγε με τη Ναταλία Γερμανού στο Villa Mercedes ενώ εκείνη θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο.



Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν αν η επαγγελματική τους συνεργασία θα συνεχιστεί, τη στιγμή που το ντεμπούτο της Ρίας στο τραγούδι γνωρίζει επιτυχία, με το «Give Μe» να παίζεται σε πολλά ευρωπαϊκά clubs.
http://www.yupi.gr/gossip/c18777/Pantazopoylos-_Antwnioy.html
Share on Facebook