Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η έλευση ή μη του "Ντούντα" στον ΟΣΦΠ θα καθορίσουν την υπόθεση Σπανούλη


Ο Παναθηναϊκός θέλει την παραμονή του Σπανούλης, όσο και ο ίδιος. Όμως οι δύο πλευρές δεν δίνουν τα χέρια, καθώς υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια. Ένα από αυτά είναι ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκα Ραζνάτοβιτς. Ο Σέρβος εμπλέκεται σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι συνωμοσίας όπως παρουσιάζεται από τον αθλητικό τύπο, έχει κάνει την όλη απλή υπόθεση να μοιάζει με αρκετά περίπλοκη.


Στον Παναθηναϊκό δεν είναι ψέματα ότι έχουν εξοργιστεί με την στάση του Ραζνάτοβιτς. Από εκεί και πέρα οι φήμες κάνουν λόγο για προσπάθεια του μάνατζερ να χαλάσει την συμφωνία, ώστε να πάει τον Σπανούλη στην επόμενη ομάδα του βασικού προπονητή πελάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Σύμφωνα με του Σέρβους, ο Ντούντα φεύγει από την Εθνική και αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό και αυτό σημαίνει πως ο πελάτης του (δηλαδή ο Σπανούλης), θα μετακομίσει στον Πειραιά.

Παράλληλα, ο Ραζνάτοβιτς έχει πελάτη και τον Πέκοβιτς και το ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν φήμες για μεταγραφή του σε Ρεάλ και Ρόκετς, αποδίδεται από τον Παναθηναϊκό, στα παιχνίδια του Σέρβου.

Πόσο απέχουν αυτές οι πληροφορίες από την αλήθεια, θα το δούμε ίσως και σήμερα, που είναι πολύ κρίσιμη ημέρα για τον μέλλον του Σπανούλη.


http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=7608


Share on Facebook