Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

"Μήνυμα προς όλους τους πολιτικούς!"


"Ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που κυβερνάν και κυβέρνησαν και στο παρελθόν αυτήν την χώρα.

Τον τελευταίο καιρό όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το ταβάνι που αργά και βασανιστικά έρχεται να μας πλακώσει και όλο αυτό από ελάχιστα άτομα που πέρασαν από τις καρέκλες της βουλής..
και όλη την κλίκα που τους περιτριγύριζε. Καταστρέψατε και συνεχίζεται χωρίς ίχνος ντροπής...ΓΙΑΤΙ? Γιατί στο όνομα της οικονομίας της χώρας μας περιμένετε να βγάλει ο λαός το φίδι από την τρύπα? Οι κάτω από το τραπέζι συμφωνίες σας με...ξέρετε ποιους μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Εγώ σαν νέος ξέρω φτάσατε τον κόμπο στο χτένι και απλά αδιαφορείτε. Αλλά βρήκατε και κάνετε γιατί γίναμε ανήμποροι και δειλοί στο να αντιμετωπίσουμε μια χούφτα ξεπουλημένους. Εμείς φταίμε που ακόμα και τώρα σε αυτές τις δύσκολες εποχές ακόμα υπάρχουν οι φανατισμένοι που δεν κοιτούν τα χάλια μας και σας υποστηρίζουν. Αίσχος...που ακούστηκε αυτό! Νομίζετε πως φορώντας μια γραβάτα ένα πανάκριβο κουστουμάκι (πληρωμένο από εμάς) και το πολιτικό λεξιλόγιο σας - που μόνο εσείς καταλαβαίνετε - σας κάνει να αισθάνεστε σημαντικοί ? Είσαστε σαν την λέπρα, κρύβεται την βρωμιά σας πίσω από την εμφάνισή σας.

Πριν λίγο ένας συνάνθρωπος μας αποφάσισε να δώσει μόνος του τέλος στην ζωή του και μια πόλη θρηνεί τον χαμό του. Ποιος ξέρει αυτός ο άνθρωπος σε τι αδιέξοδο έφτασε και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος.

Πόσοι είναι αυτοί που τους τρέχει το διεφθαρμένο σύστημα που εσείς φτιάξατε για 100 και 200 ? με αποτέλεσμα να χάνονται περιουσίες αλλά κάποιους που έχουν καταρημάξει την χώρα δεν τον αγγίζετε.

Που θα πάει όλο αυτό ?

Αν έχετε λίγο τσίπα πάνω σας...ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ όλοι σας, μην ακούσουμε ξανά ίδια ονόματα, μην ξαναδούμε τις άθλιες φάτσες σας πουθενά...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ!!!!


Δεν ξέρω αν δημοσιευτεί αλλά όπως όλοι οι νέοι, αυτοί που δεν έχουν πλάτες να τους βοηθήσουν βλέπω...ή μάλλον δεν βλέπω μέλλον και αυτό μου κόβει τα όνειρα...και άνθρωπος χωρίς όνειρα έχει πεθάνει απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook