Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εξάρθρωση σπείρας αλλοδαπών για ληστείες και κλοπές στην Κορινθία


Για διάπραξη σωρείας ληστειών και κλοπών, στο Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Βραχάτι καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα ένας 22χρονος και δύο 24χρονοι...


Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, κινητά τηλέφωνα, ποσότητα χασίς βάρους 2 γραμμαρίων, 22 σπόροι χασίς, ένα πιστόλι ρωσικής προέλευσης, ένας γεμιστήρας, δεκατέσσερα φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο στιλέτο κι ένα ξίφος τύπου SAMOURAI.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι συλληφθέντες με ακόμα έναν συνεργό τους, ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης για σωρεία ληστειών και κλοπών, διέπραξαν πέντε κλοπές σε σπίτια κατά το χρονικό διάστημα από 23 Μαρτίου έως 23 Απρίλη καθώς και μία ληστεία την 24 Απρίλη στο Διμηνιό.

Συμμετοχή στη παράνομη δράση των συλληφθέντων έχει και πέμπτος συνεργός, ένας 22χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην Αθήνα, διωκόμενος και αυτός με ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών - διαρρήξεων και ληστειών.


Share on Facebook