Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Η βενζίνη στην Κύπρο"


"Σήμερα έφτασα στη Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους και καταφτάνοντας στο ξενοδοχείο άνοιξα την τηλεόραση να ακούσω κάποιες ειδήσεις.Έπεσα σε μία συζήτηση από ομάδα όλων των κομμάτων σχετικά με τις τιμές της βενζίνης...



Όλοι μα όλοι στο πάνελ συμφώνησαν πως ο ανάλογος Υπουργός που ασχολείται με τα θέματα Ενέργειας θα πρέπει να έχει στα χέρια του το ‘όπλο’ εκείνο το οποίο θα ορίζει τις τιμές της ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ αλλά και της ΛΙΑΝΙΚΗΣ πώλησης της βενζίνης ανεξαρτήτως ποια κυβέρνηση είναι στην εξουσία (προς πολιτικούς μας : θυμάστε πότε το κάνατε αυτό τελευταία φορά ? Το να πάρετε μία απόφαση από κοινού για το καλό της χώρας σας και όχι για το καλό της τσέπης σας ?)
Δηλαδή να ελέγχει τις τιμές Χονδρικής από της πετρελαϊκές εταιρείες προς τα πρατήρια αλλά να ελέγχει και τις τιμές Λιανικής προς το τελικό καταναλωτή από τα πρατήρια.
Το απόγευμα άκουσα πως το ψηφίσανε όλοι.
Αναλογίζομαι λοιπόν πόσο άχρηστους πολιτικούς έχουμε που σαν κράτος δηλαδή, δεν μπορούμε να πράξουμε ούτε το αυτονόητο , το πιο απλό.
Στην Ελλάδα η μόνη σπαζοκεφαλιά του εκάστοτε Υπουργού σε ανάλογη περίπτωση θα ήταν πως να τα μαγειρέψει έτσι ώστε να τα αρπάξει παντελόνι.

Τιμή Βενζίνης στη Κύπρο = κάτω από 1 ευρώ !!!

Κύριοι της κυβέρνησης βάλτε να μας κάνουν ένα καλό deal με τις πετρελαικές εταιρείες οι Κύπριοι, αφού δεν μπορείτε εσείς !"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"επειδη περασα και εγωαπο την διαδικασια για το αν θελω να παω στην κυπρο,σας λεω οτι πρωτα σου πουλανε το παραμυθι οτι ολα ειναι τελεια στην κυπρο και οταν πας εκει δεν μπορεις να φυγεις.οποιος δεν θελει να παει μπορει να πει και αυτος ενα παραμυθακι στην επιτροπη και στο τελος να τους πει οτι αν τον στειλουνε στην κυπρο τοτε θα παρει αναβολη,μολις το ακουσουν αυτο τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να σε στειλουν κατω οτι και να γινει γιατι αν ακουστει οτι απο την κυ! προ περνουν αναβολες γιατι δεν την παλευουν τοτε κανενας δεν θα θελει να παει και θα ξυλωσουν τους καραβαναδες απο κατω.100% επιτυχια.οταν τους το ειπα εγω ενας ταγματαρχης απο την επιτροπη πεταχτικε απο την θεση του.αλλα μην ψαρωσετε και μετα πιτε θα το σκεφτω,την πατησατε.το μονο που θελει ειναι αν παω κυπρο πηρα αναβολη τελος.ολο αυτο για εκεινους που δεν θελουν να πανε."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Η τιμή της βενζίνης στην Κυπρο είναι
Απλή αμόλυβδη 1,014 με 1,027
100 οκτάν. 1,062 με 1,074
Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν
Εκεί"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook