Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τέλος ο Σπανούλης, φουλ για Μακ Ιντάιρ!


"Τυπικά το θέμα του Βασίλη Σπανούλη παραμένει "ανοιχτό" για τον Παναθηναϊκό. "Μας είχε πει ότι τη Δευτέρα θα δίναμε τα χέρια, αλλά ακόμα τον περιμένουμε" λένε ιοι διοικητικοί του Παναθηναϊκού. Ο Σπανούλης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και...


οι "πράσινοι" αντιλαμβάνονται ότι ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Έχουν καταλάβει ότι ο παίκτης έκανε την επιλογή του η οποία δεν είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Το όποιο "θετικό κλίμα" έβγαινε ή ακόμα και η όποια "διάθεση του παίκτη για παραμονή" αποδεικνύεται πως δεν είχαν νόημα, παρά ήταν απλώς λόγια. Οπότε είναι υποχρεωμένοι να περάσουν στις επόμενες κινήσεις τους με την πρώτη να αφορά στην προσέγγιση στον Τέρελ Μακ Ιντάιρ.

Ο Aμερικάνος που ήταν ο ηγέτης της Σιένα τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ιταλία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτησή του. Ο Μακ Ιντάιρ μένει ελεύθερος από τη Σιένα αν μέχρι τις 30 του μήνα βρεθεί ομάδα η οποία θα καταβάλλει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας το ποσόν των 250 χιλιάδων δολαρίων. Οι "πράσινοι" άρχισαν να δουλεύουν το θέμα προκειμένου να περάσουν στην πρώτη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ (θ' ακολουθήσουν κι άλλες)."

theplayer.gr



Share on Facebook