Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αποφασίζει ο Κούπερ για επιθετικό


Την τελική εισήγηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον επιθετικό περιμένουν οι διοικούντες του Άρη. Ο Αργεντινός τεχνικός μελετάει την περίπτωση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, καθώς επίσης και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στους «κίτρινους». Ο...



...Κούπερ φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, έτσι ώστε οι πιθανότητες λάθους να μειωθούν στο ελάχιστο. Ο τεχνικός του Άρη θέλει έναν παίκτη, ο οποίος θα δώσει λύση στο βασικό πρόβλημα των «κίτρινων» στο περσινό πρωτάθλημα, που ήταν το σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίτσελ Περέιρα, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ. Ο Κούπερ θέλει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να έχει εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η συγκεκριμένη μετεγγραφή αναμένεται να είναι η τελευταία του καλοκαιριού, καθώς προτεραιότητα έχουν οι αποκτήσεις επιθετικού, κεντρικού αμυντικού και αριστερού χαφ.

Η διοίκηση του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα επαφές με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου αυτοί είτε να φέρουν προτάσεις, είτε να λύσουν την συνεργασία του. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει πραγματικότητα το αίτημα του Κούπερ για μείωση του ρόστερ της ομαδας και παράλληλα θα εξοικονομηθούν χρήματα για μετεγγραφές.

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook