Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Απάντηση στο "Όλη η αλήθεια για την είσοδο της Τζούλιας με τον γιο του Ζαγορίτη στο πολεμικό μουσείο"


"Διαβάζοντας το κείμενο του νεαρού φαντάρου εδώ πέρα και έχοντας υπηρετήσει την πατρίδα , δε μπορώ παρά να εξοργίζομαι μ'αυτά που γίνονται στην Ελλάδα μας μ'αυτήν την "καραγκιοζίστικη" show biz και τα άτομα που την περιβάλλουν , πολλά από τα οποία έχουν την εντύπωση οτι μπορούν πλέον να κάνουν οτι θέλουν σε οποιοδήποτε τομέα.
Εως πότε θα τα ανεχόμαστε αυτά? Γιατί τα μέσα ενημέρωσης πρώτα και μετά εμείς οι...

ίδιοι έχουμε κάνει φίρμες αυτούς τους τιποτένιους ανθρώπους , οι οποίοι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην Ελλάδα μας αντ'αυτού καθημερίνα την ξευτιλίζουν και αισθανόμαστε ντροπή εξ'αιτίας τους. Μια χώρα η οποία έχει δοξαστεί στο παρελθόν με τους αγώνες της , τους επιστήμονές της , τους αθλητές της και και και αν συνεχίσω δε θα σταματήσω να αναφέρω επιτυχίες. Πρώτα θα πρέπει η πολιτεία και οι εκάστοτε υπεύθυνοι να λάβουν τα αυστηρά μέτρα τους στα συγκεκριμένα θέματα τα οποία έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό (Αβέρωφ , πολεμικό μουσείο και άλλα πολλά) και ύστερα όλοι εμείς να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μ'αυτή τη σάπια show biz και τους κατεστραμένους που ζουν από αυτό!! Ας ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο στη χώρα μας να το φέρουμε εκεί που αξίζει πια!!! Ανθρωποι ξευτιλισμένοι της και καλά show biz , ούτε ιερό ούτε όσιο δε σας έχει μείνει πια!! Σκατά φίρμες είστε! Εγω προσωπικά γελάω με την κατάντια σας γιατί δίνετε τη ζωή σας να κάνετε κάτι για να ακουστείτε και μετά καταστρέφεστε στα ναρκωτικά!! Σας λυπάμαι που σας βγάζει εκεί η ζωή!
Φίλε φαντάρε έκανες πολύ καλα και ανέφερες το τι έγινε στο πολεμικό μουσείο και καλά θα κάνουν και οι υπόλοιποι να αναφέρουν επίσης. Με τη διαφορά ότι αν ήμουν στη θέση σας όταν μπήκαν και σας ξύπνησαν θα είχα αντιδράσει αλλιώς προσωπικά. Και δε θα με ενδιέφερε όποιος κερατάς και να ήταν!"
Κρητικός Αναγνώστης
Share on Facebook