Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Λίνεν: Παίζει σημαντικό ρόλο να προετοιμαστούμε σωστά


Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Μόναχο της Γερμανίας, όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας...


Ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Έβαλντ Λίνεν τόνισαν ότι μεγάλη σημασία έχει να γίνει η σωστή προετοιμασία για όλη την χρονιά.

ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν τόνισε :
"Εννοείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο να προετοιμαστούμε σωστά για όλη την χρονιά, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Σε τρεις εβδομάδες έχουμε το πρώτο μας προκριματικό αγώνα και πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά για αυτόν."

Όσο για το ρόστερ της ομάδας ο Γερμανός τόνισε:
"Φυσικά θα κάνουμε κάτι για να δυναμώσουμε το δυναμικό της ομάδας. Επίσης είναι φανταστικό που θα έχουμε μαζί μας τόσους πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι θα προετοιμαστούν με την πρώτη ομάδα και αν κρίνουμε ότι αξίζουν θα μπουν και αυτοί στην πρώτη. Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν προσθήκες στο ρόστερ.

Όλοι ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είναι και από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Η ομάδα πέρυσι έχασε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς, ενώ αποχώρησαν κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζεβιτς και ο Κοβάσεβιτς και κάποιοι παίκτες δεν είχαν φυσική κατάσταση όπως ο Ντάρμπισιρ, Ντουντού και Γκαλέτι Φέτος η ομάδα δεν θα έχει μαζί της τους Ζεβλάκοφ, Πάντο και τον Στολτίδη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμα και πρέπει να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία για να θέσουμε τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν και να επιτύχουμε τους στόχους μας."

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιεροκλή Στολτίδη, αλλά τόνισε επίσης ότι ο Ζαϊρί δεν μπορεί ακόμα να προπονηθεί.

Ερωτηθείς ο Λίνεν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μπενάρ Κουμόρτζι, τόνισε γελώντας:
"Γιατί με ρωτάτε συγκεκριμένα για τον Κουμουρτζί, υπάρχουν τόσοι άλλοι παίκτες που μπορείτε να με ρωτήσετε. Φυσικά και μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μάλλον πιο καλά ενημερωμένοι από μένα. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθώ ποια ονόματα γράφετε για να δω μήπως μου αρέσει και μένα κάποιος από αυτούς τους παίκτες".

Ο Λίνεν τόνισε επίσης ότι η ομάδα χρειάζεται στόπερ, μιας και ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι τιμωρημένος, ο Ζεβλάκοφ αποχώρησε, και οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έρθούν στην ομάδα από τις διακοπές στις 15 Ιουλίου, που σημαίνει ότι θα χάσουν αρκετό χρόνο από την προετοιμασία και η ομάδα χρειάζεται αμυντικούς για το προκριματικό ματς με την Μπέσα. Με αυτόν τον τρόπο ο τεχνικός της ομάδας πιέζει την διοίκηση να προχωρήσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

balla.gr

Share on Facebook