Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κόκκαλης και Λίνεν συμφώνησαν σε όλα!


Ο Έβαλντ Λίνεν, που εδώ και λίγες ώρες είναι στην Αθήνα (όπως από χθες έχει γράψει πρώτο το «theplayer.gr») είναι οριστικά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού!
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του theplayer.gr η επίσημη ανακοίνωση ,για την συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, όσο και οι πρώτες δηλώσεις του αναμένονται να γίνουν σε λίγες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πλατεία Αλεξάνδρας...
Ο Γερμανός τεχνικός αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ στην Παιανία και στην συνέχεια θα μεταβεί στον Πειραιά , όπου και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».
Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το «theplayer.gr» αναφέρουν ότι οι δύο άντρες τα βρήκαν σε όλα(και στην διάρκεια του συμβολαίου-οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι 1+1-και στα οικονομικά, αλλά και στους συνεργάτες του) και ο Λίνεν θα πιάσει δουλειά άμεσα.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέφερε στον Λίνεν και το μπάτζετ που θα διαθέσει για τις μετεγγραφές και πλέον τα πάντα δείχνουν ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τους Πειραιώτες σε ότι αφορά το «χτίσιμο» τη νέας ομάδας!


http://www.theplayer.gr/





Share on Facebook