Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Έντερ: «Όσο περισσότερα γκολ γίνεται»



Την υπόσχεση ότι θα βάλει τα δυνατά του για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, έδωσε ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πέντε λεπτά μετά τις 12:00 και μίλησε στους εκπροσώπους...
του Τύπου που τον υποδέχτηκαν.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Θέλω να δουλέψω πολύ σκληρά για να εκμεταλλευτώ την τεράστια ευκαιρία που μου έχει δοθεί. Θα υπογράψω συμβόλαιο για 1+1 χρόνο και αυτό που θέλω είναι να πείσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι αξίζω να μείνω για πολλά περισσότερα χρόνια. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε ο Έντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε σημειώσει ένα γκολ.

Και αυτό ακριβώς κλήθηκε να σχολιάσει:

«Πέρυσι αγωνιζόμουν στον Αστέρα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που σκόραρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Τώρα, όμως, παίζω για την ΑΕΚ και θέλω να πετύχω όσο περισσότερα γκολ γίνεται για να βοηθήσω. Δεν υπόσχομαι συγκεκριμένο αριθμό γκολ, αλλά θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν περισσότερα».

Όσον αφορά στο αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, ο Έντερ Λουίζ Λίμα ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, τόνισε:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει πρωτάθλημα και ο στόχος για φέτος είναι ο τίτλος. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες να τον κατακτήσουμε. Η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Περνάει από εξετάσεις και υπογράφει

Αμέσως μετά, ο Βραζιλιάνος αναχώρησε με προορισμό το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα. Βέβαια, τυπικά ο Έντερ θα ανήκει στην Φλαμένγκο και η ΑΕΚ θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, στο συμβόλαιό του θα υπάρχει όρος που θα προβλέπει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που η Φλαμένγκο αποφασίσει να πουλήσει τον Έντερ σε άλλη ομάδα, όσο αυτός βρίσκεται στην ΑΕΚ.

http://www.theplayer.gr

Share on Facebook