Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΣ ΠΑΟΚ: Κρίνονται οι δύο προτάσεις


Στη συνεδρίαση του δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας, θα ληφθούν αποφάσεις για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα.

1. Η πρόταση που είχε καταθέσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στην...



...πρόσφατη γενική συνέλευση, για τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η οποία, σε συνεργασία με ορκωτό λογιστή που θα ορίζει η ίδια, θα διενεργεί διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Ο Θανάσης Κατσαρής είχε δεσμευτεί ότι θα φέρει την πρόταση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει αν την "προωθήσει" ως θέμα ημερήσιας διάταξης σε μια νέα έκτακτη γενική συνέλευση.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ είναι θετικοί στην προοπτική οποιουδήποτε επιπλέον ελέγχου, αφού από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβονται περισσότερο από κάθε τι άλλο- και υπηρετούν- τη διαφάνεια και τη φερεγγυότητα της ΠΑΕ.

2. Η πρόταση του Αρη Καρακούση για τον σχηματισμό της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Από την Τετάρτη (23/6) η Επιτροπή μπάσκετ που έχει συστήσει ο Ερασιτέχνης έχει εισηγηθεί θετικά για το επταμελές προτεινόμενο σχήμα και απομένει η τελική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

www.dikefalos.com.gr


Share on Facebook